Cancan ultimă oră

Saveta Bogdan se gândește să plece din țară. Cum se descurcă artista cu banii

Publicat: 15 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Saveta Bogdan se gândește să plece din țară. Cum se descurcă artista cu banii
Saveta Bogdan merge ocazional la fiica ei care locuiește în America

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Saveta Bogdan a vorbit deschis despre perioada mai grea pe care o traversează acum, la început de an. Artista este optimistă din fire și nu se plânge, dar nici nu ține secret faptul că, la fel ca toți oamenii, are și ea anumite probleme.

Saveta Bogdan se gândește să plece din țară

Interpreta de muzică populară ia în calcul să se întoarcă la fata ei, la care a mai stat și în cursul anului trecut. Vedeta trece printr-o perioadă destul de grea cu banii, iar fiica ei i-a propus să se mute la ea.

Saveta Bogdan spune că nu prea sunt evenimente. A avut de sărbători, dar acum nu mai are și este destul de greu. Se descurcă cum poate cu banii de la spectacolele de la finalul anului trecut.

Noi nu avem cântări, am avut de Sărbători, am avut de Crăciun și săptămâna trecută. În seara asta n-am nimic, dacă aveam era foarte bine. Fata mi-a zis că dacă n-oi avea că îmi trimite ea. Acum mai am banii pe care i-am luat de Revelion. Sunt vremuri destul de grele, sperăm să ne descurcăm cumva, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

Saveta Bogdan afectată de scumpirile la curent și gaze naturale

Saveta Bogdan este afectată de scumpirile la curent și gaze naturale și spune că a avut un șoc când a văzut factura. Acum stă în casă îmbrăcată cu haine groase pentru a economisi, și se folosește de un calorifer electric. Nu se aștepta să primească facturi atât de mari și încearcă să găsească modalități prin care să facă economie.

Mi-a venit 800 de lei. Căldura nu este cum trebuie, iar eu am băgat în priză un calorifer electric. În baie e foarte frig de nu poți să te speli. Mi-a venit 800 de lei, aici am 600 de lei, dar eu am fost plecată și în America. Am fost acolo, am făcut în scris, aștept rezultatul, a mai spus interpreta de muzică populară.

Saveta Bogdan merge ocazional la fiica ei care locuiește în America. Artista are o relație foarte bună cu aceasta, mărturie fiind faptul că fiica ei i-a spus că o ajută cu cele necesare pentru a trece peste perioada scumpirilor, dar și că o așteaptă la ea. Cât stă în America, Saveta Bogdan este răsfățată total de către fiica ei.

Adauga un comentariu