Cancan ultimă oră

Saveta Bogdan se plânge că a ajuns la sapă de lemn și abia îi mai ajunge pensia

Publicat: 12 oct. 2022
_____ Vizualizări 67 Comentarii
Saveta Bogdan se plânge că a ajuns la sapă de lemn și abia îi mai ajunge pensia
Saveta Bogdan se plânge că are o pensie foarte mică

Saveta Bogdan este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică populară se bucură de mare succes în plan profesional și a devenit o artistă foarte iubită. Ajunsă la 76 de ani, problemele nu au ocolit-o, mai ales cele financiare.

Saveta Bogdan are probleme cu banii

Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din țara noastră. Se numără printre cele mai vechi cântărețe, care are un succes formidabil chiar și acum, la 76 de ani. Este foarte activă și plină de viață, iar pensionarea nu a făcut-o să se retragă din carieră.

După o viață întreagă de muncă, cântăreața încasează o sumă extrem de mică de la stat, care abia îi ajunge să își plătească facturile. Interpreta mărturisește că cei 1200 de lei pe care îi primește lunar nu o ajută prea mult, ci trebuie să muncească, să meargă la evenimente și să facă sacrificii ca să poată acoperi toate cheltuielile.

De asemenea, mai primește de la UCIMR (Asociația Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România – n.r.) suma de 600 de lei, dar banii nu sunt suficienți pentru un trai decent. Pandemia a afectat-o mult, având în vedere că nu a mai avut cântări, dar nu se plânge și încearcă să se descurce.

„Eu am o pensie de 1.200 de lei și noroc, că mai iau încă jumătate din valoarea ei, de la UCIMR, și că mă mai cheamă lumea să mai cânt. În pandemie nu ne-a mai luat nimeni, nicăieri. Acum mai cânt seara la Taverna Covaci în Centrul Vechi și uite așa mă pot descurca și eu, greu, dar mă descurc”, a declarat Saveta Bogdan.

Va avea o stea în America

Saveta este o artistă cu adevărat complexă, care a cucerit pe toată lumea cu vocea ei specială. Este foarte iubită și apreciată pentru ceea ce face și fanii o răsplătesc cum știu ei mai bine.

Celebra interpretă de muzică populară va avea o stea pe Aleea Celebrităților din America, după ce mai mulți fani ai artistei au decis să îi facă acest cadou. După un concert la care străinii s-au distrat foarte mult, aceștia au decis să se ocupe de tot și curând îi vor pregăti o stea.

„În martie va fi gata steaua de pe Aleea Personalităților. Le-am dat numele exact și imediat cum e gata, cei care se ocupă o fotografiază și îmi vor trimite. Steaua asta pentru mine este ceva extraordinar! Eu sunt respectată și iubită, nu doar în țară”, a mai precizat Saveta Bogdan.

Comentarii
  • Ce Rușine pentru ei artistii !!mereu se vaită de necăjiți ce sunt. Au făcut bani cu nemiluita fără sa le ceara nimeni socoteala și tot se vaită .Dar cei ce au trăit doar de pe o zi pe alta cu salarii și pensii de mizerie??

  • Anonim
    Nu iti este rusine te plingi ca ai bani dar un pensonar care are o pensie modesta nu ne mai plingem cum va plingeti vați invatat sa stati mereu pe picior mare a fost bine acuma taci si nu te mai plinge cu plimbarile care leai facut asta nu se mai pune

  • Marea majoritate a artiștilor, se plâng de pensii mici, dar cum se explica vilele si traiul luxos care l duc? Ar trebui sa tacă din gura ,după ce ca au huzurit o toată viata.Bani de plimbări si răsfăț au? Sa le fie rușine. Nu se uita ca s bătrâni în țară care au muncit toată viata la colectiv pt o pensie de 400 lei.Si ea sau ca ea altii, care iau bani din apariții publice și restul și tot nu le ajunge?

  • Oare nu le este rusine? sa-si vanda vilele, aurul pe care il au daca nu traiesc decent. cu 2000 lei pe luna nu e decent. Sa traiasca din indemnizatia de handicap sau invaliditate sa vada cum e. Nu au declarat venituri, acum se plang. Poate vor si ajutor social. Cati bani are in banca? De ce oare numai artistii se plang? de ce considera ca au mai multe drepturi? ca au cantat sau jucat in frig? in acelasi frig stateau si spectatorii, cu salile pline ochi in provincie si de unde plecau cu sarsanaua plina. La nunti si prin strainataturi au cantat gratis? Ca se plange/lauda ca mereu e plecata prin lume…Ei isi dau singuri peste nas, cu declaratiile lor.

  • Eu nu inteleg nimic se pare ca a platit f putin contributii la stat , nu inteleg cum nu sa pus niste bani la o pate pt batranete a fost o femeie de scces.

  • Bună ziua,este trist că după o viață de munca să avem pensii mici!Dar un artist care a ciatifat foarte multi bani,fără să îi fie impozitați,trebuia să se gândească de tinără ,că vor veni și zile grele!Nu o ți tot Intr-o petrecere,și apoi cînd ești bătut de bruma,ieși pe la a televiziuni ,și te plingi Pensia este după cît ai contribuit!Pensii mici avem și noi cei care avem studii superioare,am trudit 45 de ani,dar daca nu suntem ,,vedete”,stăm la locul nostru și ne vedem de viață ,cu ce primim!Și încă ceva noi cei care nu am fost învățați să trăim la un nivel foarte înalt,am avut grija să economisim bani!

  • Să își fi pus bani deoparte,atunci cînd cîștiga de peste tot,nu sa ii irosească în ținute extravagante,și se zbintuie prin toată lumea!Oamenii care au muncit cu adevărat ce să mai spună?Artiștilor ,nu li s-a impozitat nici un leu!Nu au contribuit decit de forma la sistemul de pensii!Și acum se plingă!Mi-ar fi rușine!

  • Mai este una …Maria Dragomiroiu. Băi frate… așa se plângea de …plângeai și tu cu ea ..! Adi acum ia bani și de la ….farmacia inimii catena….! Adevărați nesimțiți…! Stau prin America și vin acasă să fie îngropați în pământul lor ….așa.i madam Maria Ciobanu…? Care ai 3 copii cu 3 …inclusiv Ion Dolănescu…? Fosta.i lele cât și …fost…!

  • Este un artist de top și nu merita sa fie judecată cu acest limbaj neacademi c Dar și pensionarii care au spus că după ani de muncă au pensii indecente au și ei MARE DREPTATE

  • Aveți dreptate toți ,și bine ați spus dar dacă asta-i Romania noastră frumoasă și cu oameni frumoși și harnici,dar problemele și datoriile ne-au ramolit de tot, așa că mâncați ,beți ceva bun și sănătos ,și profitați de fiecare zi și noapte frumoasă cu toți cei din jur.! Dar de maneliști ce mă ziceți că ei au banii cei mai mulți și tot ei se plâng mai mult decât toți
    .ba că au fost prădați,ba că i s-au furat sume enorme și tot așa…până la cer …..și șmecherii au avut și vor avea.pa

  • Ia sa mai facă din gura nesimțiți ăștia care se plâng de pensi mici, dar când luau bani dela Concerte, Nunti și Botezuri era bine dar sa meargă sa dea la fondul de Pensi nu, da după ce mâncau și beau bine au uitat de restul datoriilor, sa le fie Rușine dar ei nau asa ceva !!

  • Saveta Bogdan s o lase mai moale cu văicărelile,nu cred că avem ce ce s o Face ce face mai apare pe la Măruță unde se remarcă doar prin hlizeala ridicolă. Vrea să pară ceea ce nu e de fapt. Mai bine și ar vedea de bătrânețea ei.

  • Saveta Bogdan ar face mai bine să termine cu văicărelile. Ar fi mai bine sa și vadă de bătrânețea ei. Face ce face și mai apare pe la Măruță, unde dacă ați observat se hlizește Intr un mod ridicol,
    Mare talent pe capul ei….

  • INAINTE LUAU PRIN ARIA ? si evident ce venea de la nunti se baga sub cersaf .

    C-am sa cint sa-mi fie bine
    s-am sa traiesc fara tine
    la culcare , la sculare ,
    m-ai lasat cu capu mare …
    ETC…ETC…ETC ..

    – fii atent ce zic acum ..

    SI PUN PENSIA LA SOARE….
    nu te tine de NAS OALE

    DOAMNELOR SI DOMNILOR >>>FORMETTA BLUES BAND

  • INAINTE LUAU PRIN ARIA ? agentia romana de impresariat artistic ….. si evident ce venea de la nunti se baga sub cersaf .

    C-am sa cint sa-mi fie bine
    s-am sa traiesc fara tine
    la culcare , la sculare ,
    m-ai lasat cu capu mare …
    ETC…ETC…ETC ..

    – fii atent ce zic acum ..

    SI PUN PENSIA LA SOARE….
    nu te tine de NAS OALE

    DOAMNELOR SI DOMNILOR >>>FORMETTA BLUES BAND

  • Arfi bine sa m-ai stea si pe acasa si sa nu se m-ai plinga atita.Daca nu are bani s-ai dea ficasa sa aiba grija de ia daca nu are cu ce sa traiasca.Cit a fost pe val trebuia sa-si puna bani deoparte,asa cum face un im cu scaun la cap .dar doamna a vrut sa fie vedeta si aparea pe la t.v.cu peruca aia care e vraiste pe cap si rinjetul ala de timpa.

  • Ce talent ? Ce artist mare ?
    Din gura ei nu am auzit nimic decât că râde fără rost și rânjește tot timpul . Toți cei cu pensii că ea au păcălit statul , au contribuit din când în când cu sume minime și acum primesc luna de luna din banii celor care au contribuit ani de zile și primesc la fel că ea.

  • Analfabeta SAVETA BOGDAN, a confundat EXIL cu ELIXIR iar când reporterul a corectat-o, nu s-a jenat deloc, a răspuns cu aplomb:”Ei,na, parcă la țară știam de ELIXIR !” O alta,în locul ei,n-ar mai fi scos obrazul în lume !Câte clase are?!Patru clase,și acelea făcute la țară,pe sponci !

  • Anonim

    Mai sint si alti care are o pensie modesta si nu se mai plinge ca nu le ajung bani dar ia isi mai cinta exsitenta cit de cit este o rusine ca sa te plingi mereu de foame nai murit dar faci plimbare in america te distrezi cind te intorci incepi prostiile tale ca de obicei mai puneti bani la ciorap nu mai dati pe dstrati de medicamente nu mai vorbim rusine rusine

  • A murit de tot o varietate atât?Ce sa mai zicem de cei ce au lucrat 35 ani cu ture de noapte și au 1600 lei pensie,Ocupația de cazuri cu adevărat dramatice

  • Nu mai judecati ,daca nu cunoașteți problema.Doamna Saveta are o vârstă ar trebui să-și vad de bătrânețea ei.Nu se cuvine să se vaite de lipsa banilor.Daca era o femeie cu scaun la cap,nu era singura.A umblat hai hai Rușine.

  • Ce ruşine mare,,,,,
    Doamna DRAGOMIROIU,
    Doamna SAVETA BOGDAN,
    AVEȚI pensie mică ,pentru câtă şcoală aveți.
    Care este tariful când cântaţi la nuntă,botez,parastas etc.Dacă doriți facem chetă din pensiile noastre.

  • Trebuia sasi adune bani in tinetete sa aiba la batrinete ,nu se mai plimbe atita prin america ,frumoasa pamintului ,e de deochi de frumoasa ce e asa se pling toate ce cinta ca nu le ajung bani de pensie ,au fost invatati cu bani multi ,fac la o cintare cit ea un simplu fost muncitor pensia pe un an,nu va mai vaicariti ca nu va ajunge pensia rusine ,

  • Trebuia sasi adune bani in tinetete sa aiba la batrinete ,nu se mai plimbe atita prin america ,frumoasa pamintului ,e de deochi de frumoasa ce e asa se pling toate ce cinta ca nu le ajung bani de pensie ,au fost invatati cu bani multi ,fac la o cintare cit ea un simplu fost muncitor pensia pe un an,nu va mai vaicariti ca nu va ajunge pensia rusine ,

  • Saraca nare bani pt ca banii sau dus la barbatii tineri carr o are e babut o draga dsca ti plac tinerei sufera mu te ma milogi😂😂😂😂😂

  • Având în vedere prestația doamnei Saveta din concerte naționale consider ca oamenii ca dansa au lăsat o zestre valoroasa în urma și au muncit enorm. Merita deci sa fie recompensata printr-o indemnizație de la stat în plus fata de pensie.

  • Având în vedere prestația doamnei Saveta din concerte naționale consider ca oamenii ca dansa au lăsat o zestre valoroasa în urma și au muncit enorm. Merita deci sa fie recompensata printr-o indemnizație de la stat în plus fata de pensie.

  • Nu de mult se laudă că se iubește cu un bărbat cu vreo 40 de ani mai tinăr decit ea ce credea că ăla o iubește ? Acolo se duc banii de nu îi ajung. Poznă ceia se tine cu bani la virsta ei. Daca asta îi trebuie manince pîine cu roșii dar sa fie iubita pe săturate căci mîine poimâine moare și să aibe dracii ce sa o întrebe.

  • Televiziunile sa nu.i mai faca publicitate la cersit .ca nu este singura cu pensie mica .cind hîhîia la tv ma dureau urechile.nu mai scapam de ea de pe ecran..rusineeee

  • Îmi pare rău să aud ce urât se comentează , de artiștii noștri români care au cântat pentru noi și până la urmă asta i serviciul lor și să primească așa o pensie de mică e foarte rușinos! Și a spus și dumneaei părerea despre pensia ei, de ce trebuie cu toții s o judecam atât de aspru! E bine sa și vadă fiecare bârna din ochiul lui și nu paiul din ochiul altuia ! Doamne ,suntem plini de răutate!

  • Îmi pare rău să aud ce urât se comentează , de artiștii noștri români care au cântat pentru noi și până la urmă asta i serviciul lor și să primească așa o pensie de mică e foarte rușinos! Și a spus și dumneaei părerea despre pensia ei, de ce trebuie cu toții s o judecam atât de aspru! E bine sa și vadă fiecare bârna din ochiul lui și nu paiul din ochiul altuia ! Doamne ,suntem plini de răutate!

  • Nu vă supărați Domnă Saveta! Încercați să mai rezistați doi ani și apoi intrați în parlament!
    După doar patru ani o să aveți o pensie foarte mare! Cred că o să vi se potrivească că o mănușă. Nu trebuie să faceți mare lucru acolo. Poate doar să vă chinuiți sa nu adormiți la ședințe dar și dacă adormiți nu vă supărați tot nu contează! In doi ani, găsiți un partid care să vă susțină. Nu trebuie sa vă faceți probleme cum se numește partidul. Toate sunt la fel! Succes!

  • Ultimele urme al comunismului trebuie sa crepe cat mai repede, de foame daca asa zic ca n-au ce manca!!! Mincinoasa mai e si baba asta, cu cat mai repede cu atat mai bine si cu una mai putin de blestemat.

  • Oameni buni,e mare păcat cand bârfiți !Aveți grija când votați,ca de peste 30 de ani,alegeți aceiași infractori.Daca ei fura ,și fac legi favorizând corupția,și furtul,de unde bani la buget.

  • Nu v-a cerut femeia niciun ban voua, celor care comentati, si-a spus si ea uimirea fata de pensia foarte mica. Invatati sa respectati oamenii daca sunteti oameni! Nu e vina doamnei ca pensiile sunt foarte mici. Sa stiti ca si munca artistilor este grea, dincolo de ceea ce se vede in afara scenei. Mai bine i-ati ura sanatate, ceea ce ar fi bine sa avem toti.

  • Din experienta va spun Ca’ nu exista o natie mai rea mai invidiosa,birfitoare dechit a nostra! CEA Romaneasca! Tiganii marochinii si multe natii am intilnit Dar se iubesc se ajuta la nevoie doar romanul este cel mai rau! Nu generalizez Dar mi au spus multi straini Ca’ noi Romania suntem Cei mai rai! Si sunt convinsa Ca’ asa este

  • Anonimule, ai perfectă dreptate…de aceea ne merge așa de ” bine”, de buni ce suntem…trist dar adevarat!…dacă se poate, să moară și capra vecinului !😏

Adauga un comentariu