Titlurile zilei

Scandal amoros în cel mai rău famat cartier din Iași! Unul dintre cei mai temuți interlopi din Păcureț a coborât din Mercedes și a tras cu arma în rival!

Publicat: 11 ian. 2020

Scene incredibile la Iași. Vineri dimineața s-a tras cu arma în Păcureț, totul după o ceartă între două familii. Conflictul ar fi plecat de la un divorț, iar din orgoliu, cele două familii de romi au ajuns la cuțite. Un bărbat a ajuns cu o plagă împușcată la spital, iar polițiștii ieșeni fac verificări pentru a clarifica întreaga situație. După tot scandalul s-a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor

Scandal ca în filme în cartierul Păcureț din Iași. Vineri dimineața a început războiul. În Păcureț, de-a lungul timpului, au mai fost scandaluri. Familiile de țigani care locuiesc în zonă nu sunt chiar cele mai pașnice, iar asta s-a văzut în decursul mai multor ani. Vineri dimineața, puțin după ora 5:00, a început scandalul între două familii de țigani înstăriți. Nu totul s-a întâmplat din senin. Conflictul a îzbucnit în urmă cu ceva timp și a „ars” mocnit până ieri. Totul a plecat după cei doi tineri din familii diferite s-au cuplat și s-au căsătorit. De o vreme lucrurile nu au mai mers între ei și au ajuns să se despartă. După legile țigănești nescrise, când se ajunge la o astfel de situație, lucrurile pot degenera extrem de ușor.

Scandal după judecata țigănească

Pentru a ajunge la o înțelegere, cele două familii au ajuns la judecata țigănească. Ceea ce s-a stabilit acolo nu a fost chiar pe placul membrilor celor două familii, iar vineri dimineața s-au războit. Un bărbat în vârstă de 40 de ani pe nume Costică M. a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost împușcat.

„La Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului «Sfântul Spiridon» a ajuns un pacient de etnie romă. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, este victima unei agresiuni prin împușcare la nivelul hemitoracelui stâng posterior. Din punct de vedere clinic, acesta prezenta o plagă hemitorace stâng posterior de aproximativ 8 mm diametru. În urma examinării printr-o tomografie computerizată s-a constatat că acesta are un corp străin metalic în mediastin și are o fractură la coasta nouă. Pacientul a fost dirijat la secția de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Iași”, au precizat medicii.

A tras cu pistolul și s-a făcut nevăzut

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor, iar sub coordonarea procurorului de caz au făcut verificări. După ce au discutat cu mai multe persoane implicate, oamenii legii l-au identificat pe autor, însă până aseară, la închiderea ediției, nu l-au prins. Surse din cadrul anchetei au precizat că agresorul este un bărbat în vârstă de 41 de ani pe nume Leonard Costache. Individul se pare că nu a stat prea departe de problemele cu legea, iar vineri dimineața ar fi coborât dintr-un autoturism Mercedes, ar fi fluturat un pistol și l-ar fi împușcat pe unul dintre membrii familiei rivale. După ce a tras, Costache s-a făcut nevăzut, însă polițiștii sunt pe urmele sale.

Ce armă a folosit?

Din spusele cadrelor medicale, în corpul victimei a fost găsit un proiectil metalic de aproximativ 8 milimetri. Acest calibru este destul de des întâlnit la pistoalele de autoapărare. Rămâne însă de văzut ce fel de armă a folosit individul. Pistoalele cu glonț pot fi folosite doar de o anumită categorie de persoane, iar Costache nu face parte din acea categorie. Anchetatorii cred că arma folosită nu este una deținută legal. Dacă se va stabili că Leonard Costache este vinovat, el va fi tras la răspundere pentru uz de armă fără drept și tentativă la omor. Pentru asta riscă să stea ani grei în spatele gratiilor. Reporterii BZI vă vor ține la curent cu întreaga anchetă. Oamenii legii sunt acum cu ochii în patru. În Păcureț ar putea izbucni un nou scandal din cauza celor întâmplate.

Comentarii
  • A sărit belitele din Eduardo Plein 😂😂😂 avea mai multe bagate in el decât coarda lui din metalurgie cu care pleacă la drum (Georgiana fata lu prala)nu mai e băiat a dat-o in garda 🤦‍♂️Oare o fi de la ultimul drum și la scăpat el in locul lu Georgiana ?

  • Oare ce vecini au aceste gunoaie si scursuri ale societatii?Sa-i lasa se se omoare intre ei ca sobolanii si pe urma aruncate cateva zeci de sticle molotov cu simt de raspundere sa nu mai ramana urma de ei ca au trecut pe pamant.Oricum societatea nu are nici un beneficiu de pe urma acestor jeguri.

  • Aceste Jeguri sunt aduse in Moldova si Sudul Tari de Biserica ortodocsa si Boieri Bizantini !!! Nu or venit de Buna Voi ci Siliti ca Sclavi Dar la Minastiri le ziceau Robi !! Dezrobire Tiganilor a facut ca sa se imprastie in Toata Tara ! De existenta Acestor Fapturi in Romania este Radpunzatoare Biserica si Boieri !!! Asa ca o sa traiasca in Romania Pina la Sfirsitul Lumi !!

  • Ma da cand vb urat lassti si un nr de tel ca asa se vede k avuti pula nu cum faceti voi anonim k nui frumos lasati nr aici sau aveti morcov in cur

  • Popica fa și tu un sondaj despre cum tia fugit nevasta cu Neamțul una și cu una fac 2 stai cuminte in banca 🖕🐍 ai luat-o înapoi de buna nu caută sondaj pe aici sa nu te lovești la ceas

  • Pop insista ca l doare in pula de asta negru care folosește expresiile retardatului de Adrian si nici ceas nu are dar o fute pe ma-ta aia tziganca

Adauga un comentariu