Economic Local

Scandal aplanat în Centrul pentru integrare socială „C.A Rosetti”

Publicat: 20 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal aplanat în Centrul pentru integrare socială C.A Rosetti
Centrul de Servicii Sociale C. A. Rosetti Iași

Oamenii legii au intervenit pentru aplanarea unui scandal iscat la Centrul de Urgență pentru Recuperare și Integrare Socială „C.A Rosetti” din Iași. Incidentul a avut loc luni seara, când o persoană care obișnuiește să frecventeze centrul social din Iași a devenit recalcitrantă și violentă față de persoanele cazate aici. În cele din urmă a fost nevoie de intervenția polițiștilor locali.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenții și Acțiuni Speciale au sancționat contravențional cu suma de 200 lei, pe numitul C., domiciliat în municipiul Iași, doarece a fost depistat provocând scandal la Centrul de Urgență pentru Recuperare și Integrare Socială «C.A Rosetti»”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Numeroși scandalagii depistați de oamenii legii

Pe parcursul aceleiași zile, în data de 18 noiembrie, polițiștii locali din cadrul Serviciilor de Ordine Publică au legitimat 87 de persoane. Acțiunile au fost făcute pentru menținerea ordinii și liniștii publice în cartierele ieșene și s-au aplicat 53 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a amenzilor este de 13.280 lei, iar 20 dintre acestea au fost date pentru sancționarea faptelor de încălcare a ordinii și liniștii publice.

Adauga un comentariu