Bursa Barfelor

Scandal cât casa la spetalul Harcadia. Secretul angajărilor a ieșit la iveală

Publicat: 26 ian. 2021

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu o trebușoară din lumea medicală a târgului. Babetele au auzit niște chestiuni din curtea spetalului Harcadia, ăla a lui Dănuț Futerman, unde e cam panaramă de o vreme încoace. Dănuț Futerman a ajuns să-și pună în cap mai pe toată lumea de acolo, că nu prea mai sare cu banul la salarii. Ei, dar chestiunea asta are și alte dedesubturi. Cică ăia care vor să vină la hangajare, să zicem de o asistentă sau o enfermieră, tre să facă voluntariat sau probă.

Cică ăia a lui Futerman profită de munca respectivei persoane, muncă pentru care Harcadia încasează bani de la pacienți. După perioada de probă, cică omușteanul tre să vină cu bani de acasă ca șpăguță dacă vrea postul. Și uite așa, Futerman face lovele pe spatele muncii de pomană a celor de acolo fără să se agite foarte tare. Asta până se sparge buba și o să iasă scăndălău cât casa. Așa că vom aștepta la cotitură ca să vă povestim mai multe.

 

 

Comentarii
  • #DAN FITERMAN ii vedeti fata de betiv tatuat si barbos pe facebook,un mare labagiu,daca nu era taica-su era muritor de foame,ar trebui sa-i multumesc lui,care e diametral opus cu tatal lui-un tip modest,fara opulenta si figuri asa ca el,a dat in urma cu ceva ani un ditamai ortoped-de la el din spital,dar nu ca nu era bun sau nu-si facea treaba,ci doar ca a comentat!asa e cand esti tatuat,ras in cap ,cu barba si futut in cur ,protejat de mirajul banilor!dar bravo lui,ca e prieten cu iulian dascalu si cel de la casa share!

  • #dan fiterman-smecherul IASULUI,daca nu era taticu milionar,nu ajungea unde este astazi!nu are niciun merit,sa fim seriosi!oricine poate ajunge sus,daca mosteneste un imperiu-fiterman pharma-mitescu dan o ajuta pe patricia fiterman,ala ar trebui sa fie tinta,,creierul,,
    cat despre asta este un betiv,tatuat,cu barba pana la burta,de atatia bani cu o burta imensa nici nu-si vede p…cand se trezeste,noroc de raluca ca daca nu o avea nici dracu nu se mai uita la el la cum arata!a dat un ortoped afara in urma cu ceva ani,doar ca a comentat la el,era un foarte bun profesionist,unde face o tona de bani in belgia!

Adauga un comentariu