Bursa Barfelor

Scandal cât China în spital! Nu le halește deloc și sigur vor ieși scântei!

Publicat: 30 iun. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Scandal cât China în spital Nu le halește deloc și sigur vor ieși scântei

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una nouă despre Alinuța Beluța, de pe la spitalul de copchii din Tătărași. Gurile rele spun că Alinuța nu prea halește fumeile, motiv pentru care tăte colegele ei, fie ele doftorițe, contabile ori asistente medicale, care se preumblă zilnic prin unitate, sunt luate în vizor. Cică situațiunea e mai gravă pentru fumeile care mai poartă câte un minijup, câte o rochiță mai înflorată, care se machiază, care arată mai îngrijiti și mai bine! Madama e foc și pară pe cele care se prezintă bine, pe motiv că numai ea ar avea voie să arate decent și să fie în centrul atenției! Oamenii răi spun că, de fapt, madama vrea să domine ea tot și nu suportă ca o altă fumeie să aibă parte de atenție și admirație… Of-of, măi-măi, ce probleme au unii!

Comentarii
  • Doamna e tare și se lauda peste tot ca are susținerea CJ prin CA unde este membru un lucrător cu ochi albaștri care pune presiune să fie ținuta in funcție. Revenim cu date interesante despre Alinuța și ochiul albastru plantat in CA .

  • O cooorweta de joasa extractie si de neam prost.
    Cautati cine era tat su : ocupatia,cum ,unde si de ce a murit.
    Pont: ospiciile de nebuni.

  • Asa ca ea este și directoarea medicala de la SMUP Pascani…tot o disperata si frustrata ca nu e manajer (oricum ea il manevreaza pe domnul menajer cum vrea si stie tot spitalul) care se crede cea mai frumoasa, cea mai deșteaptă, cea mai buna și înjoșește pe toti cei care sunt mai buni ca ea. Le numește pe asistente TĂNTIȚE și jignește pe toată lumea…visând la Porsche…

Adauga un comentariu