National

Răfuială interlopă cu împușcături în Mamaia

Publicat: 10 oct. 2019

Procurorii Parchetu lui de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată a cinci indivizi, care, la mijlocul lunii august, au fost implicați într-un scandal violent, în care s-au folosit pistoale, cuțite, bâte, în fața unui club din nordul stațiunii Mamaia. Una dintre victime, bătută și călcată cu mașina, a fost lăsată într-o baltă de sânge, necesitând peste 100 de zile de îngrijiri medicale.

Cei cinci bărbați, din Constanța și Năvodari, au fost trimiși, astăzi, în judecată, trei în stare de arest și doi sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă, fără, drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, lipsire de libertate, tâlhărie calificată, tulburarea ordinii și liniștii publice, părăsirea locului accidentului. Scandalul a avut loc în dimineața zilei de 16 august când,potrivit probatoriului administrat de polițiști și procurori, în faţa clubului EGO din Mamaia a avut loc un conflict între două grupuri de persoane care plecau de la club.

Unul dintre membrii grupărilor o hărţuia pe fosta sa prietenă, ce se afla în compania celeilalte grupări, ceea de a dus la un scandal și o bătaie generalizate. “În sarcina unui a dintre inculpați s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 16 august 2019, s-a suit în autoturismul marca BMW X6, demarând în trombă din faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia. Din cauza neatenţiei a accidentat un bărbat, trecând cu autoturismul peste el, producându-i astfel leziuni care au necesitat 100 de zile îngrijiri medicale. Apoi a fugit de la locul producerii accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului. Ulterior, a refuzat solicitarea poliţiei de supunere la recoltarea de probe biologice în vederea identificării prezenţei alcoolului şi substanţelor cu efect psihoactiv, în sânge”, arată procurorii.

Același individ a fost văzut pe camerele de supraveghere cum îl ajută pe alt bărbat să sechestreze, în mașină, o tânără pe care cel din urmă a introdus-o cu forţa, după ce, folosindu-se de două pistoale neletale a tras mai multe focuri spre mai multe persoane cu care se bătuse. Apoi a fugit cu mașina din Mamaia spre Ovidiu, refuzând să dea drumul fetei. În sarcina altui inculpat, bodyguard, s-a reţinut că, în noaptea de 15 spre 16 august în faţa clubului EGO din Mamaia, a participat la scandal, sustrăgând banii unei victim și folosind ca armă un box cu care a lovit mai multe persoane. Iar un alt individ, implicat în bătaia generală, a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa pentru a amenința partea adversă. Urmează ca Tribunalul să stabilească primul termen de judecată.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit