Local

Scandal cu Poliția în Piața Unirii din Iași, unde autocarul de la AUR a parcat – FOTO, VIDEO

Publicat: 24 ian. 2022

Se anunță o zi plină de scandal în Iași, pe 24 ianuarie. Vorbim despre faptul că liderul AUR, George Simion a intrat în conflict cu poliția după ce autocarul partidului a parcat într-o parcare din Piața Unirii. Poliţiştii ieșeni i-au luat la rost pe manifestanți, iar cei din urmă le-au cerut explicații oamenilor legii.

Ce s-a întâmplat? De ce ați sărit așa repede de parcă stăteați la pândă? O să prezinte documentele, dar ce s-a întâmplat? Stau în stradă, stau aici. Este incredibil, chiar așa vreți să blocați? A venit domnul să parcheze, lăsați-l să parcheze. Nu mai vreți să spuneți cum vă numiți? Este incredibil. Ce s-a întâmplat? Chiar așa, la 12 noaptea sunteți cu ochii pe noi? Ce abuz, stat polițienesc. Ne monitorizați chiar de cum am intrat în Iași. Lăsaţi-l să parchezi, dat-i documentele și lăsați-l să parcheze .(…) a spus George Simion într-un live.

Poliţiştii rutieri ieșeni i-au cerut documentele șoferului şi l-au testat pe acesta cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.
Comentarii
  • Chirica sta că șobolanul in casa de mica unire că e pandemie, acum când pandemia e pe sfârșite, la Sf Parascheva , când se murea in fiecare zi nu a zis nimic, abuzurile miliției lui bode

  • Mă, Georgică …mă, Simioane….dacă tot ai venit în Iași, treci si pe la spitalul nr. 7….spitalul Socola si fă-ți niste investigatii la cap, sigur ai probleme….aaaa…si făle pe bune sa nu dai spagă….

  • Se mananca intre ei dar in meciurile politice numai poporul roman da scorul.Lasa ca AUR va castiga intr-o zi si atunci va avea o parcare de 1 km rezervata la evenimene istorice si altele, va castiga.De ce autocarul asta al AUR a trebuit asa de tare verificat? Ordin…. samanta de scandal…

  • Rusine Iasi!!!!! Unirea este a tuturor romanilor indiferent de culoare politica si Iasul este al Romaniei indiferent de unde ar veni un autocar sau cetatean . Personal dezaprob acest control vamal al politiei si jandarmeriei la vama Iasi. PARCA A AJUNS UN AUTOCAR CU INFRACTORI LA GRANITA IASULUI SI TREBUIE APROBAREA CONTROLULUI VAMAL CA SA INTRE IN IASI , ROMANIA. Rusine Iasi!!!!!!!

  • Ca sa fim obiectivi si in masuri egale pentru toata lumea putem intreba cum de sau adunat 10 echipaje de politie si jandarmerie la UN autocar parcat in parcare si unde erau aceste dispozitive si echipaje intregi cind PSDragnea a bagat peste 100 de autocare parcate aiurea in centru, au pus garduri pe toate strazile din centru si au interzis cetatenilor libertatea de miscare !, cati soferi de autocar au legitimat atunci si pe cati ia amendat !, ori avem politie politica ?

  • Circari prosti…..ca sa faci prarte din acest partid trebuie sa pici niste teste de inteligenta si sa porti nas rosu la inscriere.

Adauga un comentariu