Cancan ultimă oră

Scandal! Da, este vorba despre Carmen de la Sălciua! Poliţia a intervenit

Publicat: 07 dec. 2019

Caz incredibil petrecut la un hotel din judeţul Mehedinţi. Un bărbat s-a prezentat la recepţie şi s-a prezentat ca fiind bodyguard-ul lui Carmen de la Sălciua, care urma să se cazeze acolo.

Profitând de naivitatea angajaţilor, bărbatul s-a cazat şi a mâncat, după care a furat o maşină hotelului aflată în parcare şi a dispărut cu ea. A fost prins de poliţie la Balş, când a rămas fără benzină.

Bărbatul care s-a prezentat drept bodyguard-ul lui Carmen de la Sălciua a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi magistraţii au dispus măsură controlului judiciar pentru 60 de zile, potrivit romaniatv.net.

Cine este Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua este, de departe, revelaţia muzicii de petrecere. Spre exemplu, piesă pe care a lansat-o în vara lui 2018, intitulată “De ce trăim o iubire interzisă?”, s-a bucurat de un succes nebun! La momentul respectiv, melodia a fost pe locul doi în topul celor mai populare clipuri din România şi a adunat un milion de vizualizări pe YouTube, în doar trei zile de la lansare.

Că, de altfel, mai toate piesele pe care le-a interpretat partenera lui Culita Sterp, care mai este supranumită ”Regina youtube-ului” din România.loading...

Adauga un comentariu