Local

Scandal de proporții, într-un bar din Iași! Agenții de pază i-au „tocat” pe clienți

Publicat: 14 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal de proporții într-un bar din Iași Agenții de pază i-au tocat pe clienți
Trei agenți de pază au fost pedepsiți de magistrați după ce au fost acuzați că i-au agresat pe clienții unui bar din județul Iași

Trei agenți de pază au fost pedepsiți de judecători după un scandal de proporții ce a avut loc într-un bar din județul Iași. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Mihai Gorea la 2 ani şi 9 luni de închisoare, cu suspendare, pentru purtare abuzivă, în vreme ce Daniel Vasile Coteț a primit o pedeapsă de 10 luni de închisoare, cu amânare, iar Dumitru Andrei Anton – 6 luni de închisoare, tot cu amânare, sub aceeași acuzație

Trei agenți de pază au fost pedepsiți de judecători după un scandal de proporții ce a avut loc într-un bar din județul Iași. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Mihai Gorea la 2 ani şi 9 luni de închisoare, cu suspendare, pentru purtare abuzivă, în vreme ce Daniel Vasile Coteț a primit o pedeapsă de 10 luni de închisoare, cu amânare, iar Dumitru Andrei Anton – 6 luni de închisoare, tot cu amânare, sub aceeași acuzație.

„Instanța admite în parte acţiunea formulată de către partea civilă D.C.L. şi îi obligă pe inculpaţi, în solidar, să îi plătească părţii civile suma de 3.000 de lei, cu titlu de daune morale. De asemenea, admite în parte acţiunea formulată de către partea civilă M.I.L. şi îl obligă pe inculpatul Mihai Gorea să îi plătească părţii civile suma de 15.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au afirmat judecătorii ieșeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Scandal de proporții, într-un bar din Iași

Procesul celor 3 indivizi a început pe data de 24 iunie 2019. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată sub acuzația de purtare abuzivă.

„În noaptea de 17 spre 18 iunie 2015, în jurul orei 3:23, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu ca agent de securitate, i-a aplicat persoanei vătămate, în timp ce aceasta se afla în incinta barului „77777”, mai multe lovituri în zona capului şi a corpului, persoana vătămată suferind leziuni ce au necesitat un număr de 4-5 zile îngrijiri medicale pentru vindecare. Tot atunci, i-a aplicat persoanei vătămate, în timp ce aceasta se afla în exteriorul barului respectiv, mai multe lovituri în zona feţei şi în abdomen, după care i-a aplicat o lovitură cu piciorul în zona gambei, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 85-87 de zile de îngrijiri medicale”, au subliniat anchetatorii ieșeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Agenții de pază, acuzați că i-au „tocat” pe doi clienți

Anchetatorii ieșeni au mai afirmat că, în aceeași noapte, la incident au participat și ceilalți doi inculpați. Conform procurorilor, doi clienți ai barului respectiv au fost agresați. Pe de altă parte, cei 3 agenți de pază au declarat în fața judecătorilor că nu recunosc în totalitate comiterea faptelor pentru care s-a dispus trimiterea lor în judecată. Totuși, victimele au relatat că, în noaptea respectivă, au consumat băuturi alcoolice într-un apartament din municipiul Iaşi, iar, în jurul orei 2:00, au decis să iasă în oraş pentru a cumpăra mâncare de tip fast-food din zona Restaurantului „Cotnari”. După ce au cumpărat produsele alimentare, în jurul orei 3:10, au intrat într-o sală de jocuri de pe bulevardul Socola.
La un moment dat, aceștia au ajuns la bar, unde au comandat sucuri.

„La bar, a purtat o discuţie cu gestionara, care a dedus că persoana vătămată refuză să achite consumaţia, motiv pentru care a apăsat butonul de panică. Între timp, persoana vătămată a început să se simtă rău, motiv pentru care i-a solicitat martorei să le cheme un taxi. În jurul orei 3:20, în sala de jocuri au intrat doi agenţi de pază ai firmei MTS. În următorul minut, în bar au pătruns încă patru agenţi de pază aparţinând MTS şi încă doi agenţi de pază aparţinând unui club”, au subliniat procurorii.

Conform acestora, întreg incidentul s-a întețit de acolo, iar doi dintre clienți ar fi fost agresați de 3 agenți de pază. În urma acestui scandal de proporții, agenții de pază au fost pedepsiți de judecătorii ieșeni.

Adauga un comentariu