Eveniment-Social

Scandal în centrul Iaşului! Poliţiştii ieşeni au aplicat mai multe amenzi

Publicat: 18 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal în centrul Iaşului Poliţiştii ieşeni au aplicat mai multe amenzi

UPDATE: La data de 4 octombrie poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că paznicul unui şantier din municipiul Iaşi a surprins două persoane care ar fi încercat să sustragă bunuri de pe şantier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat mai multe persoane. Acestea erau împărţite în două grupuri. Membrii celor două grupuri au tulburat ordinea şi liniştea publică şi după sosirea poliţiştilor. Poliţiştii ieşeni au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativa de furt calificat. Cercetările continuă.

Știre inițială: Un paznic din Iaşi şi-a luat o amendă inedită din partea poliţiştilor din Iaşi. Poliţiştii l-au amendat pe paznic pentru tulburarea liniştii publice. Concret, paznicul striga după ajutor în momentul în care mai mulţi hoţi îl agresau.

Paznicul de la Palatul Braunstein a strigat după ajutor după ce a început să se bată cu hoţii care venise să fure fier vechi. Poliţiştii care au venit au constatat că paznicul tulburase liniştea publică, motiv pentru care acesta a fost amendat. Hoţul a scăpat nepedepsit pentru că le-a declarat poliţiştilor ca el doar se plimba pe şantier.

Adauga un comentariu