Local

Scandal în fața Primăriei Iași! Un bărbat amețit bine de alcool a început să se ia de oamenii de pe stradă. Polițiștii l-au liniștit pe scandalagiu după ce au intervenit în forță – FOTO

Publicat: 29 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Scandal în fața Primăriei Iași Un bărbat amețit bine de alcool a început să se ia de oamenii de pe stradă. Polițiștii l-au liniștit pe scandalagiu după ce au intervenit în forță - FOTO
Trecătorii au cerut sprijinul polițiștilor după ce bărbatul a deranjat mai mulți oameni

Un bărbat a fost ridicat de polițiști din fața primăriei după ce a început să consume băuturi alcoolice și să se certe cu oamenii din jurul său. Ieșeanul de 35 de ani nu este la primul incident de acest fel și pare că și-a făcut un obicei

Pe 27 martie 2024, pe pietonalul Ștefan cel Mare, chiar în fața Primăriei Iași, Cosmin L., în vârstă de 35 de ani, a fost ridicat de polițiștii locali pentru deranjarea ordinii publice și consumul de alcool în spațiul public. Bărbatul și-a cumpărat câteva beri pe care a început să le savureze chiar în amiaza mare, fără să fie stânjenit.

Scandal în fața Primăriei Iași

După ce s-a amețit bine, Cosmin L. a început să fie recalcitrant și să deranjeze trecătorii pe stradă, vorbind aiurea la adresa oamenilor, înjurându-i sau încercând să le facă avansuri femeilor. Polițiștii locali au observat că cetățenii se poartă ciudat când trec pe lângă banca respectivă și au mers pentru a face verificări. Distracția bărbatului a fost stricată de oamenii legii, care l-au legitimat, după care l-au ridicat. Când a fost luat la întrebări, acesta a fost nedumerit în legătură cu ce a greșit.

„Stătea pe bancă și consuma băuturi alcoolice. În fața lui se aflau 4 fete pe pietonal, care ne-au mulțumit imediat după ce am intervenit, deoarece le deranja”, povestește unul dintre polițiștii care a intervenit.

Ieșeanul s-a ales și cu o amendă de 500 de lei pentru faptul că a consumat băuturi alcoolice în spațiul public. Rămâne de văzut dacă bărbatul se va liniști după această escapadă.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenții au aplicat măsurile legale față de un bărbat care a fost depistat în zona Pietonalului Ștefan cel Mare și Sfânt în timp ce consuma băuturi alcoolice. Sancțiunea contravențională a fost aplicată conform Legii nr. 61/1991, cuantumul amenzii fiind de 500 lei”, au precizat reprezentații Poliției Locale Iași.

Polițiștii ieșeni au dat zeci de amenzi

Lunar, polițiștii locali din Iași aplică zeci de amenzi pentru perturbarea liniștii publice. Sancțiunile pornesc de la 200 de lei și pot ajunge până la 1.500 de lei. Astfel de situații sunt de neacceptat, iar mulți consideră că nu este nicio problemă atunci când consumă alcool în fața tuturor. Doar pentru anul 2023, Poliția Locală Iași a aplicat peste 550 de amenzi în acest sens.

Bărbatul care a consumat băuturi alcoolice și a făcut scandal în fața Primăriei Iași a fost amendat de polițiști, având în vedere că nu era la prima abatere.

Comentarii
Adauga un comentariu