Prima pagină » Local » Scandal într-o secție de votare din județul Iași. Două persoane au fost imobilizate
Scandal într-o secție de votare din județul Iași. Două persoane au fost imobilizate

Scandal într-o secție de votare din județul Iași. Două persoane au fost imobilizate

09 iun. 2024, 16:47, 1 ,
BZI.ro, în Local

Un incident s-a petrecut la o secție de votare din satul Boureni, comuna Moțca. Un bărbat de 44 de ani a provocat un scandal, la scurt timp, un alt bărbat, de 20 de ani a avut aceeași atitudine, pe motiv că primul a fost imobilizat. Ulterior, polițistul a procedat și la imobilizarea acestuia.

„La data de 09 iunie a.c., în jurul orei 14:05, la o secție de votare din satul Boureni, comuna Moțca s-a prezentat un bărbat de 44 ani din localitate care a provocat scandal, motiv pentru care polițistul aflat în misiunea de protecție a secției de votare a intervenit, imobilizându-l.

Persoana agresivă a fost preluată ulterior de o patrulă de poliție din cadrul Secției de Poliție 6 Rurală Pașcani, condusă la sediul postului și sancționată contraventional cu amendă în valoare de 200 lei.

La scurt timp, la aceeași secție de votare, s-a prezentat un alt bărbat din localitate, în vârstă de 20 de ani, care nemulțumit de măsura luată față de cealaltă persoană a provocat scandal, motiv pentru care polițistul a procedat și la imobilizarea acestuia. Tânărul în cauză a fost preluat de o patrula de poliție din cadrul secției rurale și condus la post.

În cauză se continuă cercetările la nivelul Poliției Municipiului Pașcani, urmând a fi dispuse măsurile legale”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *