Prima pagină » Local » Scandal între studenții din Iași! Un tânăr și-a luat la bătaie colegul, fiindcă a vrut să aplaneze un conflict: „M-a scuipat și m-a lovit cu pumnul stâng peste obrazul drept”
Scandal între studenții din Iași! Un tânăr și-a luat la bătaie colegul, fiindcă a vrut să aplaneze un conflict: „M-a scuipat și m-a lovit cu pumnul stâng peste obrazul drept”

Scandal între studenții din Iași! Un tânăr și-a luat la bătaie colegul, fiindcă a vrut să aplaneze un conflict: „M-a scuipat și m-a lovit cu pumnul stâng peste obrazul drept”

01 nov. 2023, 02:00, 1 ,
Cosmina Puiu, în Local

Scandal între studenții din Iași! Un tânăr și-a luat la bătaie colegul de cămin, fiindcă a vrut să aplaneze un conflict ce se întâmplase în urmă cu câteva zile

Marian Sebastian Caldarariu, un tânăr cu aere de șmecher, a vrut să-i predea o lecție colegului său, pentru că a vrut să aplaneze un alt conflict, solicitând ajutor de la oamenii legii.

„Mi-a adresat injurii, m-a scuipat și m-a lovit cu pumnul stâng peste obrazul drept”, a declarat persoana vătămată, C.A.I.

Un tânăr și-a luat la bătaie colegul, fiindcă a vrut să aplaneze un conflict

În urmă cu ceva timp, Marian Sebastian Caldarariu l-a zărit pe colegul său și a început să îi ceară explicații, pentru că se băgase într-un conflict anterior. Victima a vrut să își vadă de drum, însă tânărul s-a dus și i-a dat un pumn în față, ca „să-l învețe o lecție de bărbăție”.

„La data de 7.11.2022, în jurul orei 15:00, inculpatul, în timp ce se afla în fața căminului C2, pe fondul unui conflict spontan, a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona feței, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale, după ce, în prealabil, intervenind în conflictul declanșat între aceasta și prietenul său, martorul, și-au adresat injurii și s-au scuipat reciproc.

Pe fondul loviturii primite, persoana vătămată s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală unde i s-a eliberat certificatul medico-legal, în care s-a concluzionat că acesta prezenta, la data examinării, leziuni traumatice ce s-ar fi putut produce prin lovire cu un mijloc contondent (pumn) și care necesită pentru vindecare un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale”, au precizat anchetatorii ieșeni.

Ce pedeapsă a primit studentul

Tânărul a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și datorită cazierului bogat a fost condamnat la 4 ani și 5 luni de închisoare.

„Condamnă pe inculpatul Căldărariu Marian-Sebastian pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violente. Atrage atenția inculpatului asupra disp. art.63 C.pen., referitoare la înlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa închisorii. În temeiul art. 38 alin.1, art. 39 alin.1 lit.e, art. 40 şi art. 45 alin.3 lit.a C.pen., contopește pedepsele de mai sus, aplică pedeapsa cea mai grea de 3 ani și 6 luni închisoare la care adaugă 1/3 din totalul celorlalte pedepse cu închisoarea stabilite [1/3 X ( 1 an + 9 luni + 6 luni +6 luni ) = 11 luni], precum şi pedeapsa amenzii în cuantum de 1.350 de lei, rezultând pedeapsa de 4 ani și 5 luni închisoare”, se arată în hotărârea din 30 octombrie 2023.

Iată că un tânăr care și-a luat colegul la bătaie a ajuns după gratii.

Comentarii
  • Deci Căldărariu se numeste, si are cazier bogat. E clar ce este. Totusi, cum de a ajuns student un recidivist???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *