Cancan ultimă oră

Scandal între Zanni și Amna la Survivor: „E zero barat, nu înțelege nimic!“

Publicat: 16 ian. 2021
zanni si amna
Zanni o imită pe Amna, la Survivor

Scandal între Zanni și Amna la Survivor. Nici bine nu a început competiția că deja au apărut și primele conflicte. Zanni și Amna sunt protagoniștii conflictului, artista fiind aspru criticată de colegul de echipă.

Tensiunile la Survivor nu sunt resimțite doar între echipele adverse, ci și în interiorul aceluiași grup. Amna s-a simțit rău din punct de vedere fizic și nu s-a simțit suficient de pregătită pentru probe. Colega ei, Elena Marin, chiar a încurajat-o să nu intre pe traseu dacă nu simte că poate concura.

„Dacă nu poți și nu poți, nu te forța. Nu nimic”, i-a spus Elena Marin care a înțeles situația.

„O să pot”, i-a răspuns Amna, totuși încrezătoare în forțele ei.

Zanni: „Amna nu a pus mâna pe nimic și e degeaba și pe traseu“

Colegul ei Zanni, însă, a fost de părere că Amna joacă teatru pentru a nu participa la munca din tabără.

„Femeile sunt puternice și am văzut acum. Nu am crezut. A tras Simona de lemnele alea, Elena, Nemeș, Majda, care are piciorul rupt. Bă, mă, scutești, nu există că e femeie. Fix asta e scuză ei, vai, am tensiune. Nu a pus mâna pe nimic și e degeaba și pe traseu.

Având în vedere că ea s-a dat bătută și la prima probă și la a doua. A zis că o să mă revanșez. A văzut că ne-am rupt cârca, nu a adus un lemn. Ea își lua tensiunea, săraca. Ce avea, vere, nu avea nimic. Amna e zero barat. Nu știe nimic, ea e ținută așa… Nu înțelege nimic, își dă cu pumnul în cap”, a spus Zanni, vizibil deranjat de comportamentul colegei sale.

Zanni, atac și la adresa Alexandrei Stan la Survivor

Zanni nu are cuvinte de laudă nici la adresa colegei sale, Alexandra Stan. Totuși, a fost mai rezervat în declarații.

Concurentul de la Survivor a pecizat că din partea ei nu avea oricum mari așteptări și a judecat totul prin prisma a ce a observat până la acest moment despre Faimoasă.

„Alexandra Stan nu a terminat traseul. La ea nu mai am pretenții. A zis că nu am văzut nimic până acum, dar eu am judecat-o după ce am văzut până acum”, a spus Zanni de la Survivor.

Cine este Zanni

Zanni, pe numele său real Edmond Zannidache este cunoscut de tânăra generație grație proiectului Golden Boy Society, produs de Alex Velea. Cu alte cuvinte, el este cântăreț și are fani în rândul românilor din noua generație.

„Am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe”, a spus Zanni despre primul contact cu Alex Velea.

Tânărul nu a avut nevoie de curaj pentru a participa la Survivor România 2021. A făcut întotdeauna tot ce a vrut. Zanni a intrat în concurs de partea Faimoșilor. El este unul dintre cei 12 concurenți faimoși care luptă împotriva Războinicilor.

Până la acest moment au avut deja loc primele două dueluri între tabere. Ambele au fost câștigate de către Războinici, care au demonstrat că au pregătire fizică și sunt foarte determinați. Următorul meci Survivor România se dispută miercuri, 13 ianuarie 2021, de la ora 22.00. Miza este uriașă: echipa câștigătoare va primi provizii.

Adauga un comentariu