Bursa Barfelor

Scandal la finansuri pe motiv de… bârfe!

Publicat: 23 sept. 2020

În continuare, babetele bârfitoare vă prezintă una tare amuzantă, dacă n-ar fi tristă. Gurile rele spun că un ex-șăf de la finansuri, pre numele său Covreliu Duduianu, a cam fost luat în vizor de către colegi și colege, care s-au cam săturat să fie vorbiți pe la colțuri. Cică, oamenii au ajuns la exasperare din cauză că Duduianu i-ar cam bârfi, ba pe unul, ba pe altul, cu tot felul de lucruri nelalocul lor. Așa că oamenii ar urma să pună mână de la mână, să angajeze un advocat, care să îl dea în giudecată pe musiu Duduianu.

Aceleași guri rele spun că acești colegi sunt chitiți și nu se lasă până nu îi închid gurița lui Covreliu, mai ales că, cică, ar scoate numai porumbei pe ea! Acu’, babetele, din experiența lor de viață, știu că nu e nici bine și nici frumos să-ți vorbești colegii urât, pe la spate, și îi recomandă lui Covreliu să își vadă, mai degrabă, de ograda lui, decât de-a altora, dacă vrea să aibă un trai liniștit în continuare!

Comentarii
  • Pai cam astea sunt indeletnicirile lui Durdureanu Cornel… cat a fost director trebaluia cu Doroftei Sorin sa-l reguleze pe Damian, acu de cand e dat uitarii in spatele primariei il urmareste pe Grecu, il birfeste pe Cirlan si merge in birou si si-o bate in cap ca Tarzan

  • Grecu e un inspector bogat, fiind la a II-a sotie acesta are apartamente la inchiriat, are Lexus, tine cotabilitati la diferiti dezvoltatiri imobiliari (cum ar fi “potaia” Niculita) si DurDur e cam ofticos!!!

Adauga un comentariu