Cancan ultimă oră

Scandal la petrecerea lui Salman Khan, unde a participat și Iulia Vântur. Poliția a descins la reședința actorului

Publicat: 02 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal la petrecerea lui Salman Khan unde a participat și Iulia Vântur. Poliția a descins la reședința actorului
Scandal la petrecerea lui Salman Khan, unde a participat și Iulia Vântur

Pe 27 decembrie, Salman Khan a împlinit 57 de ani și celebrat cu o petrecere grandioasă, la care au fost invitate cele mai mari personalități de la Bollywood, dar și actrița româncă Iulia Vântur.

Evenimentul s-a desfășurat la New Dehli și a luat o foarte mare amploare, Salman Khan fiind unul dintre cei mai iubiți actori. Mulțimea s-a adunat într-un număr foarte mare în fața locuinței din Mumbai așteptând ca artistul să-și facă apariția la balcon. Situația a degenerat rapid, când oamenii au devenit extrem de agitați, fiind necesară intervenția forțelor de ordine.

Faima lui Salman Khan un adevărat haos la ziua sa de naștere

Evenimentul a fost organizat până în cele mai mici detalii, invitații fiind nevoiți să respecte și un cod vestimentar, „all black”. Iulia Vântur a fost și ea prezentă, având o legătură strânsă cu celebrul actor indian. Faima lui Salman Khan un adevărat haos la ziua sa de naștere, căci fanii s-au adunat în număr extrem de mare în fața locației, așteptând ca starul să-și facă apariția la balconul vilei.

Situația a escaladat într-un adevărat scandal, fiind nevoie de intervenția poliției pentru a liniști mulțimea agitată. Imaginile de pe social-media sunt într-adevăr teribile și arată cum forțele de ordine se luptă cu fanii isterizați.

Scandal la petrecerea lui Salman Khan

Din nefericire, petrecerea a fost întreruptă de o situație complet neprevăzută când sute de fani s-au strâns în fața locației pentru a-l aștepta pe Salman Khan să-și facă apariția la balcon. Situația a degenerat.

Pe Twitter au apărut imagini ce arată cum o mulțime enormă de oameni s-a strâns în fața reședinței din Bandra, Mumbai.

„Mulțimea a scăpat de sub control în fața casei lui Salman Khan”, scria un utilizator al platformei Twitter.

Atmosfera s-a mai liniștit după ce Salman Khan și-a făcut apariția la balcon și a salutat mulțimea de fani.

Iulia Vântur a fost o adevărată apariție la petrecerea lui Salman Khan

Petrecerea organizată de Salman Khan de ziua lui a fost un eveniment major în India. Actorul a împlinit 57 de ani și este considerat un adevărat simbol al cinematografiei de la Bollywood. Invitații au purtat numai ținute de culoare neagră.

Iulia Vântur a întors toate privirile într-o rochie neagră strălucitoare ce-i evidenția silueta superbă. Ea a fost alături de Salman Khan cînd acesta a tăiat tortul și i-a făcut poze actorului.

Adauga un comentariu