Actualitate

Scandal la PNL! Nicolae Robu cere demisia liderului PNL Timiş: „A făcut praf organizaţia!“

Publicat: 07 dec. 2020

Alegerile parlamenatre din 6 decembrie s-a lăsat cu scandal la PNL Timiș. Fostul preşedinte al PNL Timiş şi fost primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, cere demisia liderului PNL Timiș, criticând actuala conducere a filialei liberale judeţene, spunând că PNL Timiş a scăzut cu 10,5 la sută faţă de perioada în care el era la conducere.

„În doar o lună şi o săptămână, PNL Timiş condus de Alin Nica a scăzut cu 10,5% faţă de PNL Timiş condus de Nicolae Robu!!! Iată situaţia comparativă la nivelul judeţului Timiş, în ansamblul său: PNL Timiş, 27.09.2020, cu Nicolae Robu Preşedinte: 35.5%; PNL Timiş, 06.12.2020, cu Alin Nica Preşedinte: 25.0%. Concluzie de bun simţ, dar şi derivând din statut (scorul filialei este sub media PNL pe ţară!)”, a scris Nicolae Robu pe pagina lui de Facebook.

Nicolae Robu: „Alin Nica, în doar o lună, a făcut praf organizaţia“

Nicolae Robu a scris că actualul preşedinte al PNL Timiş, Alin Nica, este un personaj dovedit total lipsit de caracter şi de competenţă managerială şi a creat tensiuni interne în partid.

„Alin Nica, personaj dovedit total lipsit de caracter şi de competenţă managerială, care în doar o lună a făcut praf organizaţia, creând tensiuni interne fără precedent, aducând în birourile judeţean şi municipal oameni care n-au muncit niciodată pt PNL, ci doar au profitat de PNL, oameni care în precampania şi campania pentru locale, în înţelegere cu el, în timp ce eu îi făceam lui promovare (!!!), au postat pe paginile lor Facebook mesaje de genul `Votaţi Dominic Fritz şi Alin Nica`, şi chiar `Votaţi USR+PLUS`, trebuie să plece din fruntea filialei! Miile de membri PNL Timiş dovediţi loiali partidului, care au muncit ani şi ani pentru PNL, ca şi frumoasa componentă tânără a filialei şi zecile de mii de simpatizanţi merită cu totul şi cu totul altceva!”, a mai scris pe pagina lui de Facebook Nicolae Robu.

„Există în PNL Timiş tineri deja cu suficientă experienţă managerial“

Nicolae Robu a adăugat că în PNL Timiş există tineri cu experienţă managerială care sunt capabili sa aducă în organizaţie armonie.

„Există în PNL Timiş tineri deja cu suficientă experienţă managerială, tineri a căror valoare este deja confirmată, nu doar autoproclamată, tineri curaţi, nu cu averi fabuloase făcute exercitând doar funcţii publice sau cu alte păcate în cârcă – oricând aş putea să fac 3 nominalizări! -, tineri capabili să aducă în organizaţie armonie şi încrederea cetăţenilor! Astfel de tineri trebuie să conducă filiala!

P. S. În 2016, PNL în opoziţie naţională fiind, iar în plan local cu sensibil mai puţini primari şi fără preşedinţia Consiliului Judeţean, rezultatele au fost, chiar dacă nemulţumitoare, mai bune ca acum şi, oricum, peste media PNL pe ţară! Iar eu mi-am dat demisia de onoare, cum am făcut şi după alegerile locale din 2020, când PNL Timiş a obţinut, per ansamblu, cel mai bun scor al său dintotdeauna!”, a încheiat Nicolae Robu mesajul său de pe Facebook.

USR PLUS, pe primul loc la Senat și Camera Deputaților

Biroul Electoral Județean a făcut publice primele rezultate parțiale oficiale în Timiș, la alegerile parlamentare. Rezultate după centralizarea voturilor de la 550 de secții de votare din Timiș, din 601, USR PLUS – 28,41 la sută la Camera Deputaților și 29,13 % la Senat.

Rezultate oficiale parțiale în Timiș, la Camera Deputaților, conform BEJ:

Alianța USR PLUS – 28,78 la sută
PNL – 24,30 la sută
PSD – 19,79 la sută
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) – 7,37 la sută
PMP – 5,71 la sută

Rezultate oficiale parțiale în Timiș pentru Senat, conform BEJ:

Alianța USR PLUS – 29,49 la sută
PNL – 24,66 la sută
PSD – 19,90 la sută
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) – 8,42 la sută
PMP – 5,66 la sută

Adauga un comentariu