National

Scandal la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu: Sex în secţia de terapie intensivă!

Publicat: 20 nov. 2020
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu

Un scandal a izbucnit la Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, unde o asistentă medicală şi un medic care îşi desfăşoară activitatea la Secţia ATI din cadrul spitalului sunt cercetaţi de Consiliul etic a unităţii medicale pentru că ar fi întreținut relaţii sexuale în spaţiile spitalului.

O sesizare anonimă a fost trimisă conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, dar şi Ministerului Sănătăţii cu privire la aventurile celor doi. Mai mult decât atât, în sesizare se arată că asistenta a fost depistată pozitiv la testul de COVID-19 şi că s-a aflat în aceeaşi încăpere cu medicul.

„În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020.

Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.

Secţia ATI din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, transformată într-un bordel

În aceeaşi reclamaţie se mai arată că secţia a fost transformată într-un bordel.

„A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu nu a putut fi contactată pentru a-şi exprima un punct de vedere.

Asistenta din Iași care a provocat un scandal imens cu amantul gelos

O asistentă medicală de la Spitalul „Sf. Maria“ din Iași a provocat un scandal de proporții în unitatea medicală în urmă cu trei ani, după ce amantul gelos a bătut un brancardier. Amantul îl suspecta pe brancardier că ar avea o relație cu iubita sa. Imediat după incidentul la care a fost chemată și Poliția, asistenta medicală Cristina Bistriceanu, de la Clinica de chirurgie pediatrică, a intrat în concediu medical.

La începutul lunii ianuarie 2017, amantul asistentei, Vasile Dragomanu, angajat la Universitatea Tehnica Gh. Asachi din Iași, s-a deplasat la unitatea medicală, pentru că o bănuia pe amantă că îl înșală cu un brancardier din clinică. Chiar dacă nu mai era program de vizită, bărbatul n-a fost oprit la poartă și când a ajuns în clinică, pe fondul geloziei, l-a agresat pe presupusul iubit al asistentei.

Asistenta, prinsă făcând sex în spital

Auzind gălăgie, medicul de gardă a chemat un echipaj de la firma de pază a spitalului și unul dintre polițiștii de la Secția IV. Amantul a fost sancționat și obligat să părăsească unitatea medicală. Nu a fost prima dată când Vasile Dragomanu intra în spital, cei doi fiind acuzați de colegi că au întreținut raporturi sexuale în clinică. Asistenta Cristina Bistriceanu a mai fost sancționată cu avertisment, pentru neîndeplinirea obligațiilor din fișa postului. Soțul a divorțat de asistentă tot din cauza infidelității acesteia.

Comentarii
  • Pai e simplu. Referitor la cazul de la Tg. Jiu. Ea o asistenta tuta credula care il idolatriza pe medic. Omul cu vrajeala la el. Tot muncind in conditiile date si ambii mai mult pe la spital ce si-au zis. Hai sa ne pocnim ca si-asa e posibil sa ne bubuie covidul. Zis si facut. Timpul a trecut, covidul nu i-a atins, ei au descoperit ca-s compatibili si colegii au devenit invidiosi din diferite motive. Si pentru ca unele colege nefetiste nu se regaseau in postura asistentei din plictiseala au vomitat la presa. Si uite ca avem o stire.

Adauga un comentariu