Bursa Barfelor

Scandal la un spital cu pretenții din Iași, cu biserică în curte

Publicat: 18 sept. 2021

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu una despre un spital cu pretenții din târg, ce poate fi identificat după biserica din curte. Eh, cică în acest spital se pregătește o mare rebeliune. Medicii și asistentele vor să o pună de o ditamai rebeliune, după ce conducerea le-a dat cu flit. Și situația este destul de gravă, pentru că medicii nu mai au cu ce să lucreze, le lipsește și un banal pansament.

Și asta nu pentru că nu ar fi bani, ci pentru că ăia din conducere împing vântul toată ziua și se ceartă ca chiorii. S-a ajuns ca unele doctorițe să vină la muncă cu materiale sanitare în gentuță, ca să nu se facă de râs în fața pacienților. Din ce știu babele, bomba stă să explodeze, tensiunea fiind maximă. Babele vor sta cu ochii pe acest spital și vor relata tot ce se întâmplă, chiar dacă ușile vor fi închise din cauza curioșilor.

 

 

Comentarii
  • Sunt multe spitale cu biserica in curte in Iasi si cu pretentii. Dar unul e mai special prin juristul care il are. De fapt este cam analfabet si foarte spagar. A sperat el anul trecut ca da afara 93 de angajati si face un nou concurs cu dosar plic nu dosar cu sina, dar ghinion nu au iesit planurile cum erau pe hartie. Dar surpriza oamenii s au intors inapoi si au de luat si bani grei de la spital drept despagubiri iar el nu a mai facut concursul. Eu mi as face griji din ce bani se platesc despagubirile pentru angajati si ce vor spune celorlalti angajati care vor avea salariile diminuate pt a spala greselile marelui jurist.

Adauga un comentariu