Titlurile zilei

Scandal monstru în USR-PLUS Iași! Deputatul Cosette Chichirău se spală pe mâini de neo-nazistul candidat la Senatul României. Jumătate de partid a făcut scut în jurul lui Cristi Berea

Publicat: 05 dec. 2020
Deputatul Cosette Chichirău a pasat scandalul din alianța USR-PLUS Iași cu Cristi Berea, candidat la Senatul României, cu trecut neo-nazist
Cristi Berea, candidat USR-PLUS la Senatul României, și deputatul Cosette Chichirău

Candidatura unui personaj cu trecut extremist aflat pe liste la alegerile parlamentare 2020 din județul Iași a provocat un șoc în alianța electorală pe care acesta o reprezintă. Cristi Berea reprezintă alianța USR-PLUS Iași la Senatul României pentru alegerile de mâine, 6 decembrie. Acesta a făcut parte dintr-o organizație neo-nazistă, iar acum vrea să reprezinte ieșenii la cel mai înalt nivel. Culmea, o parte din alianță se spală pe mâini și nu vrea să audă de Cristi Berea, în timp ce alții fac scut în jurul extremistului

Un candidat la alegerile pentru Camera Deputaților și Senatul României din județul Iași a provocat un scandal fără precedent. Cristi Berea, propunerea USR-PLUS Iași pentru Parlamentul României, a făcut parte din Noua Dreaptă, o organizație extremistă cu ideologii naziste și nu numai. Trecutul lui Cristi Berea a provocat scandal însă și în interiorul alianței de la Iași, după ce unii au ales să mușamalize activitățile acestuia. Cristi Berea a fost vicepreședinte al Noua Dreaptă în trecut, organizație care este cunoscută pentru simpatiile asupra mișcării legionare din perioada interbelică.

Deputatul Cosette Chichirău nu vrea să audă de Cristi Berea. Neo-nazistul, pasat la PLUS

Cristi Berea este propunerea USR-PLUS la Senatul României pe poziția a doua pe listă. După ce trecutul său neo-nazist a ieșit la iveală, deputatul Cosette Chichirău a fost prima care s-a spălat pe mâini de acesta. Berea vine pe filiera PLUS, astfel încât Cosette Chichirău nici nu vrea să audă de acesta. Mai mult, deputatul USR a refuzat să se pronunțe și a pasat răspunderea colegilor de alianță.

„Cristi Berea este membru PLUS, vă rog să solicitați declarații de la PLUS. Mulțumesc”, a susținut Cosette Chichirău.

Deși Cristi Berea este colegul său de alianță, iar Cosette Chichirău se erijează în mare lider al USR-PLUS, aceasta caută să se ascundă după deget pentru a nu da explicații cu privire la candidatura unui extremist la alegerile parlamentare 2020.

PLUS Iași își spală candidatul cu valențe extremiste. Fricțiuni în alianța USR-PLUS

După ce Cosette Chichirău s-a ascuns în spatele partidului, cei de la PLUS au ieșit să-și apere omul. Culmea, reprezentanții PLUS susțin că Cristi Berea a fost membru la Noua Dreaptă în tinerețe și că nu este relevant faptul că a fost simpatizantul unor extremiști.

„Candidatul de pe locul 2 la Senat nu a făcut parte din nicio formațiune politică înainte de USR-PLUS, iar evenimentele la care se face referire se întâmplau pe când candidatul avea 15 ani și nu avea dreptul legal să facă parte din nicio formațiune politică, fiind minor”, au susținut cei de la PLUS Iași.

Cu alte cuvinte, filiala PLUS Iași nu se dezice de extremistul pe care l-a pus pe liste la Senatul României, în ciuda simpatiilor extremiste pe care acesta le are. Chiar și în condițiile în care era tânăr la vremea respectivă, Berea nu își poate nega trecutul.

Legionarul extremist de la Iași. Candidatul la Senatul României a incitat la ură și violență

Cristi Berea vrea să își nege trecutul. Acesta a susținut că a fost o greșeală a tinereții și că a plecat imediat din Noua Dreaptă când a realizat ideologia formațiunii. Asta nu îl absolvă de nicio vină pe candidatul USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020. Cristi Berea a făcut parte dintr-o formațiune urmașă a mișcării de extremă dreaptă intitulată „Mișcarea Legionară”. Un individ care dirijează un aparat al drepturilor și libertăților cetățenești este și susținător al unei formațiuni care a incitat la ură, violență și exterminarea evreilor. Este de-a dreptul strigător la cer ca astfel de personaje să fie candidați la Senatul României pentru a reprezenta cetățenii din județul Iași. Iar ce de la USR Iași s-au delimitat de Berea, în timp ce reprezentanții PLUS îi caută scuze ieftine.

Extremistul de la USR-PLUS Iași a stârnit scandal și în Noua Dreaptă. Adevărul despre Cristi Berea

Ceea ce s-a întâmplat la USR-PLUS a fost demontat până și de cei care conduc acum Noua Dreaptă. Aceștia susțin că Berea nu avea 15 ani, ci 17 când a aderat la organizație și că a fost dat afară, nu a plecat el.

„Cristi Berea a fost membru al Noii Drepte, dar nu atunci când avea 15 ani, după cum încearcă să dezinformeze: a aderat în anul 2003, la vârsta de 17 ani. Eu l-am cunoscut în anul 2005, când era student la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. Cristi Berea nu a plecat din Noua Dreaptă, ci a fost exclus printr-o Hotărâre a Consiliului Director din anul 2007, în urma unor inițiative personale care nu aveau legătură cu naționalismul și valorile etice promovate de Noua Dreaptă. Faptul că Berea Cristi a aderat la USR demonstrează încă o dată caracterul labil și personalitatea multiplă ale acestui om care a balansat de la naționalismul Noii Drepte la neo-marxismul USR, de la creștinismul Noii Drepte la secularismul și creștinofobia practicate de USR”, a susținut avocatul Tudor Ionescu, președintele Noua Dreaptă.

Scandalagii din USR tac mâlc. Disputele interne se țin lanț în alianța de la Iași

Disputele interne înte USR și PLUS Iași sunt la ordinea zilei. Mai ales după ce în USR a ajuns și deputatul zero Marius Bodea, impus candidat la Consiliul Județean și apoi pe primul loc la Senatul României. În aceste condiții nici nu este de mirare că deputatul Cosette Chichirău tace mâlc și nu vrea să spună ceva despre colegul său din alianță cu trecut neo-nazist. Chichirău a fost în nenumărate rânduri în mijlocul unui scandal monstru în interiorul alianței, după ce și-a impus oamenii pe liste, după ce a dat afară persoane cu state vechi în partid și nu numai.

Comentarii
 • Pe locul 2 pentru senat la PNL este un neavenit pus de Orban, de prin Ardeal ,care n-are treaba cu Iasul si nu-i reprezinta pe ieseni In alta ordine de idei, partid neo-nazist in Romanika ? Ce banc prost

 • Trebuie să fii nebun sa alegi idioții ăia! Nu au nici un fel de experienta administrativă, economică. Nu au nici măcar o vechime în muncă pt a ști sa aprecieze. Au doar gura mare, interese meschine, porcării asa zis ,,democratice,, , sunt împinși de la spate de niste mafioți care bineînțeles că au interese economice financiare și pe deasupra sunt prosti de behăie. Doamne ferește de asa aleși!

 • Oare ieșeni sînt atît de frustrați ca să voteze toate scursurile umane care ni se inpun de alți—–a spus căcălău ce benefici a adus alături de sluga fenechistă ieșenilor în 4 ani de mandat în bilciul romăniei -de mai vor o turâ—-

 • Si inca cati extremisti sunt pe liste partidelor, in special a celor „mari”.
  Au marcat banul unde trebuia si urmeaza 4 anisori de desfrau. Cine l.a promovat pe individ, ca doar nu s-a pus el singur?

 • Multumesc BZI!….m-ati convins…votez USR. Se vede multa rautate, frica, interese de gasca….e teama de a fi distruse retelele formate. Va este teama de tineri de oameni noi. Absolut totul este infectat de sistemul rigidizat care s-a creat in ultimii 30 de ani. Absolut tot, ori unde mergi este infectia sistemului. In continuare ne „ajuta” oamenii nostri. Ati bagat un sacagiu, ati adus nazistii. Nu tine! Este manipulare, este rea credinta, nu e democratic. Vin generatiile urmatoare; ce vad ei acum?

 • Eu, ca politician si meneger cu expertiza, spun ca nu face sens atata tevatura.
  Colegul meu (ca si mine) merita ales. Eu am peste 30 de ani de cariera, am un proiect 2020 (sanchi) unde sunt general.
  Colegul e cu noua dreapta. Joaca biliard. Cati dintre cei care il denigreazs joaca biliard ?
  Eu sunt cu vechea dreapta, aia cu care am facut laba la Ciric cand m-am taiat la picior cu un ciob de sticla de bere.
  Deci suntem politicieni de dreapta,ba eu chiar am fost si observator delegat.
  Deci rog angajatii mei si bocovinenii sa ne voteze ca sa ne chivernisim si noi cumva.

 • Usr poate sa-l puna pe liste si pe Hitler viu, in persoana ca nu ne intereseaza , a pierdut toate voturile la Iasi, prea multa mizerie iese la iveala si reprezentativitatea este eticheta USR: Bodea si Chichirau, doua nulitati. Cum poti sa votezi asa ceva, o uniune care ascunde doar scopuri murdare condusa de niste nulitati care se calca in picioare pentru Parlament. Pentru voi voturile noastre sunt,, mine de aur,, dar nu ne considerati niste prosti. Fiecare cum isi asterne asa doarme, ati pacalit voi multa lume pe la sate care nu stie de mizeriile USR dar vom vedea maine la vot. Ne-am saturat si ne revolta sa vedem pe liste nulitatile USR care se omoara pentru ciolan e prea mult pentru noi.

 • Ce rușine îmi e de propria naivitate. Istoria se repetă.
  Ideile curate de la început s-au destrămat.
  Oameni de calitate au fost dați afară din partid sau au plecat de greata.
  Am primit traseiști precum bodea care nu au adus voturi, am votat perdanți precum cosette care in loc să rămână să facă opoziție aici, local, vrea iar la parlament.
  Susținem candidați impostori, traseisti, nulități pe toate planurile. Mereu se cer donații și sponsorizări.
  E de mirare că Nicușor Dan, fondatorul, nu mai vrea să știe de noi ?
  Deci adio voturi USR. Gata. Nici un vot. Scandalagii. Gata.

 • Doamna ”Closette” cum ești tu, așa sunt și adunăturile din partid!! Nu sunteți altceva decât niște scursuri ale politicii românești. Eu nu înțeleg ce căutați voi în politică? Mie îmi vine să rând cum vă puneți candidații pe la senat , la camera dep. dar voi nu o să luați nici măcar 5% la alegeri. Numai niște smintiți ar putea pune ștampila pe acest ”partid”. Sunt convins că și voi și cealaltă ciumă bubonică, aflată la cârmă, vă veți da ”duhul”, după 6 decembrie.

 • Votati PSD-Popa Mrcel, el este invingatorul, el n-a facut nimic, nici macar lucruri curate cu spitalul Letcani. Regret enorm dupa Camelia Gavrila….si ea se calca in picioare pt parlament. Votati Ponta-Taricenu….guralivi si atat….dar mari combinatori. Hai postaci…spurcati…noi nu putem trai fara mafia instaurata de 30 de ani. Mai este unul pe la Bucuresti, sub numele generalul izmana….si asta mizeaza pe voturile cadrelor militare active si in rezerva. Hai postaci, din respect pentru democratie aruncati cu rahat. Asa a fost intodeauna la alegeri. Naiv eram candva; credem ca va castiga cel care vine cu programe pentru binele poporului…se vede din scris atitudinea de gasca…de interesele unui grup.

 • Eu sunt mândru de liceul meu.
  Berea ? Doar moldovenească și cu Păcănel logistician.
  P.s. Popa ? Popa ? Ăla la care mergeam eu invitat la recepții, cu magazinul pe colț ? Aaaaaa…..

 • Multi din cei care atrageau voturi la USR Iasi au plecat in masa cand Chichirau l-a adus pe Bodea. Bodea a distrus imaginea usr iasi pe buna dreptate si Chichirau a devenit din cauza asta si mai nesuferita si mai proasta si mai scandalagioaica decat era inainte. Extremistul Berea daca este totusi membru usr nu trebuia sa-l puna pe liste. Sa-l vezi pe Bodea cu acel slogan ,, nu v-ati saturat de hoti,,? de rasul curcilor ca suna cam asa, ,, nu v-ati saturat de HOTUL care sint eu Bodea?,, Cata prostie si fara rusine cum poti sa tii acel slogan cand iesenii te cunosc ca esti mafiotul care a jefuit Iasul cu puscariasii Adomnitei si Fenechiu. Te stii ce eticheta de hot ai macar stai in banca ta. Daca l-a adus in partid nu trebuia sa-l puna pe liste. Cu astia iesi tu la vot USR? S i alt aspect care a revoltat electoratul Bodea si Chichirau si-au prezentat platformele electorale la alegerile locale ca o sa faca o sa dreaga pentru Iasi si ieseni dar a fost totul o minciuna ca DUPA ALEGERI AU REFUZAT IASUL EI VOR IN PARLAMENT CA E FOARTE BINE. Stati sa vedeti ce scandal urmeaza in usr iasi dupa alegeri. Nu vreau sa influentez pe nimeni fiecare e liber sa voteze pe cine vrea dar trebuie sa fim ffff atenti ca din patru in patru ani daca nu stim pe cine sa votam ne distrugem pe noi si tara asta si prostii apoi rad de noi ca ne-au fraierit si lor le este foarte bine la ciolan 15 mii pe luna minim . Nu votez USR si spre salvarea Iasului sper sa obtina maxim 3 la suta. Succes USR fara votanti la Iasi!

 • ,Vai,ce mare bucurie imi faceti dragi ieseni care v/ati convins de faptul ca adevaratii mafioti va cersesc votul si ca o sa/i refuzati categoric pe toti USR/istii in frunte cu CHICGIRAU si BODEA,care nu va reprezinta.Iata,pana si NICUSOR DAN,,fondator USR s/a convins de gasca lui BARNA sin CARAMITRU junior.Si cu POPA MARICEL trebuie procedat ola fwl.De asta data sunt fericit si la cei 73 de ani aiimi vinesa sburdde bucurie.Va multumesc Al dvs.sustinator, Balaban Gh. din Barlad

 • Berea asta e de la plus. Va dati seama ce e si acolo.
  Chichirau a scapat elegant la faza asta, nu are de dat socoteala, mai ales ca plus e un partidulet de fraieri care nu stiu sa se impuna, nu au nicaieri un loc1 pe vreo lista. Voturile fraierilor care eventual ii vor vota merg la usr, ei sunt in pozitii eligibile.
  Plus va lua mielu in brate si cu dreapta facaletul la frecat.

 • Cred că mai puțin contează trecutul acestui individ. Faptul că ar fi fost membru nu știu cărui partid extremist când era minor nu spune nimic, din punctul meu de vedere, că sunt mulți copii tâmpiți care se potolesc când mai cresc. Grav mi se pare că a fost impus de la centru și nu are nicio legătură cu Iașul, dar o să ajungă să reprezente județul în Parlamentul României. Probabil se încadrează în linia partidului, aceea de a rage cât mai tare și a fugi de răspundere. Să-i vedem după câteva luni de guvernare cu PNL-ul. Nici nu vreau să mă gândesc ce scandaluri vor fi, cu toată medierea celui greu de cap și arogant din deal …

 • Deci ? Hîc. Io cu cine votez ? Cum… cu cine ? Hâc. Adevărul e că m-am tot gândit, să mă duc, să nu mă duc… Și dacă mă duc, ce votez io ? Fiindcă, orice aș vota, tot o împuțiciune e politica. Așa că, hâc, NU mă duc. Să se voteze între ei, aceste nulități cu lustru. Hâc.

 • Voi vota USR doar la Cam. Deputaților. Bodea a mâncat degeaba indemnizatie degeaba in ultimii 10 ani+; chiar nu știu ce a făcut pt Iași. Și hai sa din serioși … nu se reformează Romania cu cineva care își schimbă partidul doar pt că nu mai prindea nimic de la PNL.

 • Eu o sa votez cu partidul ! , oamenii pot fi schimbati !, si psdul trebuie sa dispara si pnlul imi face greata la cat de mult incepe sa imite psdul , orban bate campii, catzu este dus cu pluta rau pe pustii, vela isi decoreaza gagica, altii isi angajeaza tot neamul pe fata, restul siau tras amante pe banii poporului in posturi de consiliere, secretare, laptarese, chichirau are probleme de gandire, bodea de integritate….popa penale, madam lantisor ……

 • Mă întreb cam cat de tâmpit poate fi cineva care sa voteze usrplus. Mă rog, din punctul asta de vedere are bazin electoral suficient.
  Dar cat de idiot poate fi cineva care sa voteze la deputați un partid și la senatori alt partid. Asta e spiritul românesc adevărat, bai, asta e nivelul atât la votant cât și la candidat.
  Așa au ajuns sute de ghiolbani în funcții și demnități ale statului.
  Acuma, cu băiețașul asta, sa fim cinstiți. Senator ? Asta ?
  Abia aștept să savurez scandalurile după 3-4 luni de guvernare cu participarea hastagului. Ce am avut în DA sau USL va rămâne joaca de copii.

 • Dragilor daca ar ajunge PNL la guvernare cu USR adiooooooooo scumpa si draga Romanie ! Poporul isi face soarta daca va fi aceasta coalitie adiooooo scumpa si draga Romanie inseamna ca numai noi sintem de vina ca alegem pe cine nu trebuie si sa nu va smiorcaiti dupa aia ca sinteti de vina si va meritati soarta. Daca te uiti la celelalte tari ca au stat in strada luni de zile si au luptat pentru drepturile lor au stiut ce vor ca sa-si schimbe soarta Daca te uiti chiar la Republica Moldova aia au stiut ce vor si au ales pe cine trebuie DAR VOI PE CINE ALEGETI? ATENTIE PROSTIME MAINE NU DISTRUGETI IASUL SI ROMANIA! LASATI DRACULUI ACEST USR DACA NU -L VA VOTA NIMENI VA DISPAREA CA MAGARUL IN CEATA , NEOFASCISTI, PAGANI, EXTREMISTI, O ADUNATURA DE MAGARI CARE VOR PUTEREA CU FORTA, SINT FINANTATI DE SOSROS ATENTIE DE MAFIOTUL MAGHIAR ESTE CEL MAI MARE RAU CARE S-AR PUTUTEA INTAMPLA ROMANIEI

 • USR hotii hotii hotii! Hotii sacilor de voturi. Toti usr-istii sinteti niste hoti mafioti, afara vopsit gardul inauntru leopardul.Daca ar intra USR in coalitie la guvernare cu PNL nu mai merg niciodata la vot inseamna ca sintem prosti si ne meritam soarta si daca USR fura iar sacii de voturi de ce sa mai mergem la vot? daca PNL intra in coalitie la guvernare cu USR , PNLtrece pe linie moarta nu mai voteaza nimeni PNL

 • A fost simplu.
  Am iesit din garda si in drum spre casa am oprit sa votez. Erau 2 oameni in fata mea.
  Dezinfectant, masca, nici o problema.
  A durat 30 de secunde.
  Urmare a ceea ce s-a tot intamplat dupa alegerile locale (traseismul, abandonul local in favoarea ciolanului de la parlament, minciuna cu studiile, cerseala de donatii, neonazismul cu noua dreapta, scandalurile si excluderile oamenilor de valoare, preferinta fondatorului pentru alt partid) NU am mai votat alianta #hastag.
  Fara PSD, desigur. Fara PNL.
  Am votat alt partid mic dar vechi si care nu a abdicat niciodata de la verticalitate,desi are ghinionul de a fi condus de cine nu trebuie.
  A fost simplu.
  Somn usor, #hastag. Fara votul meu si al familiei mele.

 • Merg la vot! USR sa beliti PU-LA!!! USR sa beliti PU-LA! Sa dea Dumnezeu minte luminata la ieseni sa aveti voi USR doar 1 la suta de la ceva prostime ca sa va invatati minte ca la vot taxam toata mizeria partidelor in mod deosebit a USR. Idiotilor USR sa nu va mai bateti joc de Iasi si de ieseni ! Criminalilor securisti, hotilor!Succes USR sa ajungeti toti in Parlament mizeriilor ce sinteti voi ! Succes la 15 mii lei pe luna din banii nostri! Succes USR fara voturile noastre!

 • Doamna Cossete, desi is binișor spre vîrsta a doua (50 +), am votat la alegerile locale,pe linie usr , recunosc si la îndemnul copiilor mei! Mi-am zis; tineret,nou,schimbare,verticalitate, entuziasm, luptati pt Iași si acum fugiti ca niște LAȘI, la mai bine! Mă simt păcălit! P/S Ghiciți cu cine votăm azi?😊

 • Pt. „Votul conteaza”: Am ghicit cu cine votezi! Cu urmasii lui Dragnea Si dancila, cu gazarea din 10 august, deci cu urmasii lui nastase, deci cu urmasii lui iliescu, deci cu urmasii ceusescu-pcr, deci cu urmasii lui stalin. Deci ceva colhozuri, plan cincinal, munca patriotica si …..securitate si colaboratori cat incape.

 • Plin de comentarii ale postacilor PSD-isti, ofticati si fustrati ca pierd alegerile si ca 10 ani nu ii mai voteaza nici dracu. Au inceput PSD-istii sa se agite si sa fie agresivi, sa injure, sa faca spume la gura. Era mai bine sa fi fost un hot-corupt PSD-ist, cu dosar penal si anchetat de catre DNA sau securist, fost membru al Partidului Comunist Roman.
  Am o intrebare pentru aia de il criticati, macar voi stiti ce inseamna neo-nazist? Stiti ca nazistii au disparut acum aproape un secol , de la incheierea celui de-al doilea razboi mondial dar comunistii bolsevici de la PSD au ramas in picioare sa faca scandal. Voi ce faceati la 16 ani ?
  Pana una alta USRPLUS este singurul partid care are oameni tineri, profesionisti, bine intentionati si competenti, cu un CV bogat in realizari , neveniti de la PSD , ceea ce alte partide vechi nu au. Sunt la ani lumina fata de celelalte partide.

 • Orice ar fi, eu pe hotii corupti din PSD, nu ii votez nici mort. La puscarie cu voi PSD-istilor. PSD-ul nu este un partid, ci o organizatie infractionala.

 • Am mers la vot! USR sa beliti PU-LA!!! USR sa beliti PU-LA! Sa dea Dumnezeu minte luminata la ieseni sa aveti voi USR doar 1 la suta de la ceva prostime ca sa va invatati minte ca la vot taxam toata mizeria partidelor in mod deosebit a USR. Idiotilor USR sa nu va mai bateti joc de Iasi si de ieseni ! Criminalilor securisti, hotilor!Succes USR sa ajungeti toti in Parlament mizeriilor ce sinteti voi ! Succes la 15 mii lei pe luna din banii nostri! Succes USR fara voturile noastre! haaaaaaaa USR NU AVETI NICI O SANSA SA INTRATI IN COALITIE CU PNL LA GUVERNARE!!!!!! usr sa ne suge-ti pu-la in tara sinteti jos in sondaje si la Iasi un kakatel veti lua de la noi intre ochi. URA la gunoi extremistii usr-isti partidul extemistului maghiar SorosSINTETI O MAFIE PARSIVILOR SINTETI SOCIALISTII-PCR SI VA ASCUNDETI SUB LOZINCI DEMOCRATICE

 • votant din Alexandru

  vezi ca ai uitat sa iti iei pastilele. Nu mai posta pe aici ca or sa se sesizeze medicii psihiatri de la Socola si te vor pune iar in camasa de forta.

 • ,Anonimule,,,pt votul contează „…NEVER PSD!, traiesc ca un om de stanga,dar todeauna am votat cu ,,dreapta” ,deci !!!!!!! Am fost cu tricolorul pe mine la marele miting contra ordonanței 13, tu ai fost?????

 • Mai Cezar trezirea tataie, pe cine lauzi tu pe USR? Nazistii zici tu ca au disparut? Nu tataie nazistii sint cei din USR! Spui de comunistii bolsevici de la PSD ? Nu tataie, comunistii bolsevici sint cei din USR, care este o adunatura de securisti pagani. usr alacatuit din competenti cu Cv bogat in realizari? Bodea Chichirau Berea au trecut bogat in CV-uri penale si sunt cei mai competenti intr-adevar, rusinea USR-ului acesti nimeni, rusine USR !

 • SUS PSD SUS PSD SUS PSD! IASUL VREA SA CONDUC MAFIA! DACA AVEM MAFIOTI PESTE TOT SUNTEM SMECHERI. STITI CE INSEAMNA SMECHER? TARE! DECI VRETI SA FITI TARI SAU VRETI SA MURITI DE FOAME? VOTATI PSD ! IASUL VOTEAZA PSD!

 • sa ma ft pe USR sa ma ft pe USR, PUSCARIASILOR, EXTREMISTILOR, INCOMPETENTILOR, SCANDALAGIILOR, NAZISTILOR, PAGANILOR, PROSTILOR, HOTILOR HOTILOR HOTILOR

 • Am luat-o in mana ca la Ciric cu deputatia mea.
  Macar acolo am castigat concursul de facut baLa.
  Useristi din toate tarile…. etc…

Adauga un comentariu