Cancan

Scandal monstru la Survivor! A fost dată afară. Ana Maria Pal i-a dat un cap în gură lui Andrei Pal

Publicat: 19 feb. 2020

Tensiunile au depășit cotele maxime în cadrul ediției trecute de la “Survivor România” și s-au derulat scene violente pe platourile de filmare din Republica Dominicană. Ana Maria Pal i-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu, iar acesta s-a prăbușit în urma loviturii puternice. Prin gestul ei, concurenta din echipa “Faimoșilor” a încălcat regulile concursului, iar producătorii show-ului de la Kanal D au luat o decizie drastică.

“Survivor România”. Ana Maria Pal i-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu

Nu mai e un secret pentru fanii emisiunii-fenomen că jocul de comunicare este unul dintre cele mai importante pentru concurenții de la “Survivor România”. Atât concurenții “Faimoși”, cât și cei “Războinici“ își doresc să câștige premiul de comunicare și să primească vești, mesaje, fotografiile de la persoanele importante din viața lor. La un moment dat, lucrurile au scăpat de sub control…

Faimoasa Ana a concurat împotriva Lolei, când scorul era 4 la 7 pentru echipa “Războinicilor“. Luptătoarea a pierdut punctul, iar echipa albastră era cu un punct mai aproape de premiul pe care și-l doreau cu toții. Ea s-a înfuriat cumplit, iar replica războinicului Andrei: “E greu, Ana, e greu la «Survivor»”, a făcut-o să își iasă din minți.

După cum puteți vedea în clipul de mai jos, la minutul 12:00, Ana Pal se apropie amenințător de Andrei Ciobanu și îi spune: . “Îți dau una”. După doar câteva clipe de la această mărturisire, ea l-a lovit puternic cu capul în gură și în nas, sub privirile îngrozite ale altor concurenți.

Tânărul de 29 de ani a căzut la pământ și martorii au început să se agite și să țipe. Colegii de echipă au mers să vadă cum se simte Andrei Ciobanu. Ambele echipe au fost șocate de gestul făcut de Ana.

“Băi, am făcut și noi lupte! Nu te învață niciun antrenor să te bați în afara ringului!”, a izbucnit o Războinică.

“Și eu sunt luptător, dar nu se reacționeză așa!”, a spus un al concurent.

Lola a avut și ea o izbucnire dură la adresa Anei Pal:“I-a si spart nasul! Băi, ești femeie, ești mamă de băiat! Ce educație îi dai tu copilului tău? Te vede o țară întreagă! Ăsta nu e sport! În sport nu te învață așa ceva!”.

“Nu poți să fac așa, Ana. Și eu sunt luptător, dar nu dau cu capul sau cu pumnul la unu pe stradă, Ana”, i-a spus un coechipier după ce luptătoarea spus că „și-o merita”.

Ana Pal, eliminată de pe traseu după ce l-a lovit pe Andrei Ciobanu

“Am văzut imaginile. Și vă spun următorul lucru: niciodată nu vom tolera astfel de gesturi. Survivor este o competiție foarte dură, dar nu de bătăuși. Niciodată nu vom accepta să vă loviți între voi. Erau probe în care vă duelați față în față și vi s-a spus că nu aveți voie să vă atingeți. Violența este absolut interzisă. În acest moment, o dăm afară din joc, iar decizia finală vă va fi comunicată la Consiliu. Vă rog mult, să nu se mai întâmpla așa ceva.

Oricât de aprig ar fi duelul, oricât de mult ajungeți să vă urâți ca adversari, niciodată nu trebuie să vă loviți! Dați totul pe teren, nu în afara lui!”, a spus prezentatorul show-ului de la Kanal D  la scurt timp după incidentul violent. Ulterior, a fost anunțată decizia finală a membrilor Consiliului.

Ana Pal, descalificată de la “Survivor România”

“Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figură de un alt concurent. Din păcate, Ana Pal și-a pierdut cumpătul. Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem. Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în Survivor, iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi”, a declarat Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii “Survivor România”.

“Cred că e o decizie corectă. Acest gest a fost un gest foarte urât. Cred că a făcut de râs sportul românesc, sportul de contact. Mă bucur într-un fel sau altul că am fost eu și nu a fost o colegă. Am venit în acest concurs să îmi testez limitele, să fiu sportiv și să văd cât pot să rezit psihic. Cred că asta nu au înțeles câțiva Faimoși”, a spus Andrei Ciobanu, concurentul aflat în echipa “Războinicilor” de la “Survivor România”.

Adauga un comentariu