National

Scandal stradal în județul Vaslui. Au participat 250 de persoane. Imaginile de pe camera de supraveghere – VIDEO

Publicat: 05 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal stradal în județul Vaslui. Au participat 250 de persoane. Imaginile de pe camera de supraveghere - VIDEO
Bătaie între rromi în județul Vaslui

Imaginile de pe o cameră de supraveghere au surprins scandalul stradal din seara zilei de joi, 4 iunie,în jurul orei 22:00 din oraşul vasluian Murgeni. Două clanuri de rromi din zona s-au bătut cu săbii, cuţite şi pistoale. Trei persoane având nevoie de îngrijiri medicale, aceştia fiind transportaţi la unităţi medicale din zona Bârladului.

Zeci de poliţiştii au fost direcţionaţi la faţa locului, echipajul SAS cât şi Detaşamentul de Intervenţie Rapidă din cadrul Jandarmeriei Vaslui. Doar intervenţia rapidă a mascaţilor a făcut ca scandalul să nu se transforme într-o nenorocire, potrivit Bzv.ro.

Momente de groază pentru locuitorii localităţii Murgeni din Vaslui. Sute de rromi s-au luat la bătaie în plină stradă. Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea conflictului.

S-au tras focuri de armă, iar mai multe persoane au fost rănite în încăierare. Mai multe geamuri ale unor maşini au fost sparte

Bătaie în plină stradă! Rromii au recurs la ajutorul bâtelor dar şi a armelor de foc

Conflictul a început în localitatea Murgeni din judeţul Vaslui. Mai multe clanuri de rromi s-au răfuit în plină stradă. În conflict au fost folosite săbii, bate dar şi arme de foc. Mai mulţi rromi au tras focuri de armă. Conflictul pare că a pornit de la mai multe geamuri sparte ale unor maşini. Se pare că cei care au distrus geamurile nu au dorit să le plătească, asta deşi în urma judecăţii ţigăneşti erau obligaţi.

Persoane grav rănite în urma conflictului. Au participat aproximativ 250 de persoaneÎn urma conflictului a rezultat rănirea gravă a trei persoane care au ajuns de urgenţă la spital. Două clanuri de rromi s-au luat la bătaie cu săbii şi pistoale. Alţi opt rromi care au participat la luptele de stradă s-au ales cu răni destul de grave. În urma conflictului, o maşină a fost grav avariată. Oamenii legii spun că la acţiune au participat 250 de persoane.

Martorii povestesc scenele de groază din Vaslui

Potrivit unui martor, conflictul a început după ce un rrom l-a călcat cu maşina pe un individ dintr-un clan advers. După ce a fost călcat cu maşina, martorii povestesc faptul că mai multe persoane au început să tragă cu arma.

”Când s-a dus unul din băieți, Petruș Murui să-l ridice pe fratele său, Laurențiu, călcat cu mașina de cei din clanul Sandu, au tras în el cu pistolul! Cu mai multe gloanțe de cauciuc. Aveau bâte, aveau topoare, i-a dat una la un băiat de i-a rupt urechea în două! Lui Laurențiu, i-au rupt picioarele grav. Cel bătut cu bâta, este lovit rău în cap, un bărbat de 59 de ani, are multe lovituri. Se pare că de la o fată s-au luat, cei din clanul Sandu i-au așteptat să se răzbune. Ai lui Murui tocmai veniseră din Franța, intrau la izolare”, a povestit pentru cotidianul Vremea Nouă un martor al scandalului.

Tags:
Adauga un comentariu