National

Scandal Târgul de Crăciun din Constanţa din cauza unui grup de persoane

Publicat: 03 dec. 2021
Târgul de Crăciun din Constanţa
Târgul de Crăciun din Constanţa

Un scandal a avut loc, vineri seară, la Târgul de Crăciun din Constanţa. Un grup de femei și bărbați s-a încăierat, vineri seara, cu forțele de ordine la intrarea în parcul arheologic din Constanța, unde se desfășoară Târgul de Crăciun. Oamenii doreau să intre fără certificat verde.

Scandal la Târgul de Crăciun din Constanța.

„Un grup restrâns de bărbați și femei a provocat în urma cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanța. Oamenii nu au ținut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun și au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine.

Nu au ținut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Craciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenți în parc și nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ și forțau gardurile, constănțenii responsabili așteptau în ordine sa intre în parc. Forțele de ordine au intervenit în câteva momente și liniștea a fost restabilită. Din păcate, ceea ce se anunța o seară de poveste, s-a terminat cu lacrimi în ochi pentru copiii martori la acest eveniment.

Cu toții trebuie sa înțelegem că accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanța se face în conformitate cu normele legale în vigoare. Mulțumim pe această cale tuturor persoanelor care au dat dovadă de responsabilitate!”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Forțele de ordine au intervenit pentru restabilirea ordinii publice.

Târgul de Crăciun din București, anunțat de Nicușor Dan, NU va fi cu acces gratuit. Primăria a transmis prețul biletelor

Târgul de Crăciun Bucureşti se va desfăşura în perioada 26 noiembrie – 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii, iar accesul se va face pe bază de bilet, informează vineri Primăria Capitalei.

În cadrul evenimentului organizat prin CREART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, vizitatorii vor putea achiziţiona produse artizanale, globuri pictate manual, clopoţei, coroniţe, decoraţiuni şi ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.

„Evenimentul îi va purta pe cei mici printr-un tărâm de poveste, unde vor putea face plimbări în carusel şi se vor întâlni cu Moş Crăciun şi elfii săi, care vor sosi negreşit în târg, pe 17 decembrie, să le asculte dorinţele”, se arată în comunicatul primăriei.

Pentru „o gestionare adecvată a numărului de vizitatori”, accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

Adauga un comentariu