Local

Scandalos! Iată ce se serveşte la simigeria Petru din Iaşi. Sănătatea consumatorilor este pusă în pericol

Publicat: 10 dec. 2019

O femeie a scris în această seară o postare pe o reţea de socializare în care îşi exprima indignarea cu privire la un produs achiziţionat dintr-o simigerie Petru din Iaşi. Aceasta a cumpărat un sandwich. Când a desfăcut ambalajul pentru a-l mânca, un miros înţepător i-a indicat femeii că produsul este expirat. În momentul în care s-a uitat mai atent a observat că mai multe ingrediente folosite erau alterate.

„Poate va ajuta postarea.

Grăbita cumpăr acest rest și când să mănânc un miros ciudat. Desfac pâinea uscată(nu tare dar se vedea că nu este proaspătă) și văd salată și castravetele uscate și cremă care era unsa pâine un miros de acru.

Clar nu a fost făcut astăzi proaspăt.

Mă întorc la Petru(Moldova Mall) și îi le spun că este vechi.

Răspuns sec…. N.are cum, este astăzi făcut.

Le dau punguţa înapoi cu ce vedeți în poza nici scuze, nici bani înapoi.

Și am fost și drăguță să las coada aia în faţa mea fără să fac scandal!

Dacă managerul vede postarea vă rog să fiți mai atenți și verificați ce vindeți!”, a scris femeia într-o postare pe o reţea de socializare.loading...

Comentarii
  • Se taie copacii din incinta Casei Universitarilor! Un tei de cel putin 100 de ani a fost pus la pamant, doar buturuga a mai ramas! Mergeti sa vedeti ce macel au facut acolo si aflati cine l-a comandat. Bulevardul Carol I 9. Asa se face reabilitarea?

Adauga un comentariu