Actualitate

Scandalos! USR şantajează PNL-ul? Se vrea impozitarea BOR?

Publicat: 01 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandalos USR şantajează PNL-ul Se vrea impozitarea BOR
Vicepremierul USR PLUS , Dan Barna

Scandalos! USR şantajează PNL-ul ? Alianţa USR PLUS condiţionează votarea guvernului Orban! Într-o solicitare, liderii USR şi-au exprimat sprijinul pentru investirea Guvernului Orban, dar cu condiţia impozitării Bisericii Ortodoxe Romane. După ce Klaus Iohannis şi-ar fi exprimat acordul, liderii PNL au afirmat că vor implementa aceasta măsură, dar după alegerile prezidenţiale. Măsură va fi luată după alegeri pentru a nu îi aduce niciun prejudiciu lui Klaus Iohannis.

Scandalos! USR şantajează PNL-ul  În acest sens, potrivit unor surse, s-ar fi semnat o anexă secretă. Într-un drept la replică, USR susține că nu a existat nicio discuție pe tema impozitării Bisericii în cadrul întâlnirilor dintre USR și PNL pentru susținerea viitorului guvern.

„Condițiile USR pentru a acorda votul de învestitură Guvernului Orban sunt scrise negru pe alb în pactul politic semnat între USR și PLUS. Ele se referă la reforme în justiție, legislație electorală, economie și mediu. USR a propus PNL ca ambele partide să susțină repararea răului produs de PSD în justiție prin abrogarea Legii recursului compensatoriu, desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, renunțarea la pensionarea anticipată a magistraților care ar trebui să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2020 și adoptarea inițiativei cetățenești Fără Penali în Funcții Publice.()…” se arată în comunicatul USR.

Adauga un comentariu