Info Turism

Scările din filmul Joker. Cum au devenit cea mai nouă atracţie turistică din New York

Publicat: 29 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scările din filmul Joker. Cum au devenit cea mai nouă atracţie turistică din New York
Scările din filmul Joker

Scările din filmul Joker. Cea mai nouă atracţie turistică din New York face senzaţie printre fanii filmului Joker. Este vorba despre nişte scări, parte a decorului din producţia mai sus amintită. De-a lungul filmului, personajul principal, Arthur Fleck, le urcă şi coboară de mai multe ori.

Scara se afla în metropola New York, între două clădiri de pe Shakespeare Avenue, nu departe de Yankee Stadium.

Actorul principal, Joaquin Phoenix, dansează în film în timp ce coboară aceste trepte, îmbrăcat într-un costum roşu şi purtând machiaj de clovn.

Scările din filmul Joker. Turiştii încearcă să recreeze scena din film

Locuitorilor din zonă, care urca şi coboară în mod obişnuit scară, li se alătură în ultima vreme turişti care încearcă să recreeze scena din film. Vizitatorii îşi fac selfie-uri, iar unii dintre ei se pozează pe trepte îmbrăcaţi în costum.

Scară din Bronx se alătura astfel altor zone cu trepte devenite celebre datorită filmelor, precum cea din fata Philadelphia Museum of Art, ce poate fi văzută în filmul ”Rocky”.

O vizită la această scară este o experienţă ”cu adevărat captivanta”, a declarat Oliver Bonallack, turist englez din Brighton. ”In general, nu ajungi să trăieşti un film la prima mana”, a spus el. ”Simt că este ceva legendar”, a adăugat vizitatorul.

Cu toate acestea, nu toată lumea este, însă, încântată de faptul că aceste trepte au devenit celebre. ”Traim în cartier, ne ocupa tot timpul, suntem cu toţii deranjati”, a declarat o locuitoare din Bronx, Cathyrine Spencer. ”In fiecare zi când coborâm pe trepte trebuie să trecem de un baraj de oameni”, a adăugat ea.

Superproducţia „Joker”, bazată pe personajul negativ din seria DC Comics, „Joker”, este regizata de Todd Phillips. Filmul urmăreşte parcursul lui Arthur Fleck, o persoană cu afecţiuni psihice care eşuează în cariera de comediant şi se transformă în clovnul criminal Joker, inamicul lui Batman în Gotham City.

Adauga un comentariu