Local

Scene de coșmar în Metalurgie. O persoană a căzut de la etaj între trecători – EXCLUSIV, UPDATE

Publicat: 13 feb. 2024
_____ Vizualizări 8 Comentarii

În urmă cu puțin timp a avut loc un incident în municipiul Iași. Din primele informații obținute de reporterii BZI, se pare că o persoană s-a arunct de la etaj în zona Metalurgie.

UPDATE 4: Ce spun reprezentanții IPJ Iași.

„La data de 13 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Iași au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut, de la etajul 3 al unui bloc de pe str. Vasile Lupu.

Poliţiştii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Iași.

În urma evenimentului, bărbatul a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”, transmit reprezentanții IPJ Iași.

UPDATE 3: Bărbatul se află într-o stare bună, prezintă fracturi la călcâie, deoarece în momentul în care s-a aruncat de la etaj, a venit peste niste cabluri care i-au atenuat căderea.

UPDATE 2: Bărbatul care s-a aruncat de la etaj se numește Alex P. și locuiește împreună cu mama și cu sora lui. Acesta are probleme psihice și nu ar fi prima dată când încearcă se se sinucidă. Alex se certase cu mama sa, ulterior s-a aruncat de la etajul 3. Sora lui a văzut momentul în care acesta a recurs la acest gest și a sunat imediat la ambulanță.

De asemenea, după incident, acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

UPDATE 1: Persoana care s-a aruncat de la etaj este un bărbat de 32 de ani.

Comentarii
Adauga un comentariu