Local

Scene de groază la Roman. Un bărbat şi-a injughiat fiicele gemene. Una dintre ele a murit, iar cealaltă a fost transportată de urgență la Spitalul “Sf. Maria” din Iași -UPDATE, VIDEO

Publicat: 06 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scene de groază la Roman. Un bărbat şi-a injughiat fiicele gemene. Una dintre ele a murit iar cealaltă a fost transportată de urgență la Spitalul Sf. Maria din Iași -UPDATE VIDEO

Sâmbătă, 6 noiembrie 2021, printr-un apel la numărul unic de urgență 112 autoritățile au fost sesizate cu privire la un scandal iscat între doi soți.

UPDATE

Declaratie de la Spitalul de copii Sf. Maria despre starea fetiței:

Pacienta a ajuns în sala de operație, în intervenție chirurgicală. (…)Pacientul este momentan stabil, cu un prognostic rezervat, având în vedere că șocul traumatic a fost sever. (…) Va rămâne ventilată mecanic până starea se va ameliora., a declarat Alina Belu, managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru copii “Sf.Maria”

Fetița de numai două luni care a scăpat cu viață după ce a fost înjunghiată de tată a fost transportată de urgență cu elicopterul Smurd la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii “Sf. Maria” din Iași. Copila are mai multe plăgi înjunghiate. A fost preluată conștientă de echipajul medical.

Solicitare elicopter Roman, sugar 2 luni, fetița plăgi înjunghiate abdominal, evisceratie stomac și colon transvers, șoc traumatic. Adusă la Iasi la Spitalul Sfânta Maria, conștientă , pansament , linii venoase, fluide., a declarat Prof. dr. Diana Cimpoeșu, Șefa UPU-SMURD Iași.

Echipajele de poliție ajunse la fața locului au trăit un real șoc atunci când în locuința familiei din Roman le-a găsit pe fiicele gemene ale scandalagiului înjunghiate.

„La data de 06.11.2021, în jurul orei opt, a fost înregistrat un prim apel 112, efectuat de un vecin, cu privire la acte de agresiune ale lui D. Nicolae, din municipiul Roman, la adresa soției. Echipajul sosit la fața locului, prin forțarea ușii de acces, a pătruns în locuința, context în care a găsit cele două fiice gemene ale autorului, în vârstă de trei luni, înjunghiate, în zonă inimii, respectiv a abdomenului.

Cei 2 copii și soția au fost transportați de urgență la spital. Unul dintre copii a decedat. Se continuă cercetările, fiind constituită echipa CFL. Nu au fost înregistrate sesizări de anterioare cu de niciun fel, cu privire la aceasta familie, la poliție”, se arată în comunicatul emis de reprezentanții IPJ Neamț.

Adauga un comentariu