National

Scene de groază la Tulcea. Un bărbat a tăiat gâtul unui copil de 7 ani cu drujba

Publicat: 16 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scene de groază la Tulcea. Un bărbat a tăiat gâtul unui copil de 7 ani cu drujba
Scene de groază la Tulcea. Un bărbat a tăiat gâtul unui copil de 7 ani cu drujba

Scene rupte parcă din filmele horror au avut loc, în această seară, în județul Tulcea. Polițiștii și salvatorii au intrat în alertă, dar s-a petrecut o tragedie în care un copil și-a pierdut viața.

În urmă cu aproximativ o oră, polițiștii au fost sesizați că un bărbat, care tăia stuful cu o drujbă, ar fi tăiat gâtul unui copil de 7 ani. Bărbatul spune că acest lucru s-ar fi petrecut din greșeală.

Medicii încearcă acum să-i salveze viața copilului și s-au efectua manevre de resuscitare, dar nu au reușit să îl salveze. Polițiștii au declanșat de urgență cercetări pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea.

Un bărbat din Tulcea a tăiat gâtul fiului său de 7 ani cu o drujbă, în timp ce tăia stuful.

În această seară, un bărbat din judeţul Tulcea care tăia stuf cu drujba, a tăiat din greşeală gâtul unui copil de doar şapte ani care se juca şi i-a apărut în faţă. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor. Paramedicii au sosit rapid la fața locului, dar nu au mai putut face nimic și s-a constatat decesul.

Micuțul, care avea o arteră secționată, s-a stins în doar câteva minute. ISU a trimis în ajutor și un elicopter SMURD de la Galați, însă aeronava a fost întoarsă din zbor după vestea decesului.

A fost deschis dosar penal

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul din localitatea Turcoaia tăia stuful și s-ar fi speriat atunci când a văzut copilul atât de aproape de el, apoi și-ar fi scăpat drujba, care i-a tăiat capul copilului.

Ambulanța din Tulcea a confirmat moartea micuțului, precizând că rănile erau incompatibile cu viața. În cauză, anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar în acest moment se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs nenorocirea.

Adauga un comentariu