Local

Scene de-o violență incredibilă pe o stradă din Iași! Un tânăr a fost la un pas de a-i lua viața unei alte persoane – FOTO

Publicat: 07 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scene de-o violență incredibilă pe o stradă din Iași Un tânăr a fost la un pas de a-i lua viața unei alte persoane  FOTO
Momente de coșmar pe o stradă din Iași, chiar la miezul nopții

Scene de-o violență incredibilă pe o stradă din Iași! Un tânăr a fost la un pas de a-i lua viața unei alte persoane din cauza unui conflict spontan apărut între cei doi. Individul a ajuns în atenția anchetatorilor

Momente de coșmar pe o stradă din Iași, chiar la miezul nopții. Un tânăr în vârstă de 27 de ani, în stare avansată de ebrietate, s-a luat la ceartă cu un alt trecător, lovindu-l cu bestialitate până a căzut la sol!

Un tânăr a fost la un pas de a-i lua viața unei alte persoane

În data de 18 august 2021, Ionuț C. a fost la un pas de a se transforma în cel mai de temut criminal al Iașului. Se îndrepta spre casă, fiind în stare avansată de ebrietate, și s-a întâlnit cu un trecător pe care a început să-l înjure, iar mai apoi să-l lovească cu sălbăticie, atât cu pumnii, cât și cu picioarele, până când a căzut la sol, în stare de inconștiență.

„La data de 18.08.2021, în jurul orelor 00:00, în timp ce se deplasa spre casă, inculpatul care era în stare de ebrietate a început să-i adreseze înjurături, motivând că este deranjat de mersul său. Persoană vătămată a vrut să își continue drumul, dar a simțit o lovitură puternică aplicată din spate. După lovitura primită, persoana vătămată a căzut la sol, simţind o durere foarte puternică în zona capului. Inculpatul a plecat spre locuinţa sa în fugă, continuând să îi adreseze injurii persoanei vătămate”, au spus anchetatorii.

Ce pedeapsă a primit inculpatul

Inculpatul a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și va presta muncă în folosul comunității.

„În consecinţă, în baza dispoziţiilor art. 193 alin. (2) Cod penal cu aplicarea art. 396 alin. (10) Cod de procedură penală, va condamna pe inculpatul la pedeapsa de un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Acesta şi-a manifestat acordul de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, nu s-a sustras de la urmărirea penală ori judecată, nu a încercat zădărnicirea aflării adevărului ori a identificării și tragerii la răspundere penală a autorului, astfel încât, în raport de toate împrejurările mai sus menționate, de persoana inculpatului, de conduita avută ulterior săvârşirii infracţiunii şi de posibilităţile sale de îndreptare, instanţa are convingerea că scopul pedepsei poate fi atins și fără executarea de către acesta a pedepsei aplicate”, au mai spus oamenii legii în legătură cu tânărul care a fost la un pas de a-i lua viața altei persoane.

Adauga un comentariu