National

Un camion cu sute de oi, condus de un egiptean, s-a răsturnat în Vâlcea

Publicat: 22 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un camion cu sute de oi condus de un egiptean s-a răsturnat în Vâlcea
Un camion cu sute de oi, condus de un egiptean, s-a răsturnat în Vâlcea

Un camion care transporta sute de oi s-a răsturnat, joi după-amiază, pe Drumul Naţional 76, în judeţul Vâlcea. Şoferul camionului, cetăţean egiptean, a fost rănit. Peste 400 de ovine vor fi evacuate de către echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Mai multe animale au murit, fiind soicitată intervenţia DSVSA, transmite news.ro.

Accidentul rutier s-a produs, joi după-amiază, pe DN67, pe raza localitatii Pietrari, din judeţul Vâlcea. Un șofer care era la volanul unui camion s-a răsturnat. Se pare că în acel camion erau mai multe oi.

Autocamionul care transporta aproximativ 450 de oi s-a răsturnat în afara carosabilului

Șoferul care era la volanul unui autocamion, care transporta aproximativ 450 de oi s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma incidentului, au rezultat două victime conştiente, neîncarcerate. Șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece a fost rănit.

„În urma accidentului au rezultat două victime conştiente, neîncarcerate. Un bărbat de naţionalitate egipteană acuza dureri toracice. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD Buneşti şi este transportat la UPU Vâlcea. Cea de-a doua persoană refuză transportul la spital”, au transmis salvatorii din cadrul ISU Vâlcea.

Pompierii intervin pentru evacuarea oilor din camionul răsturnat, dar şi pentru prevenirea incendiilor în condiţiile în care din rezervorul autocamionului sunt scurgeri de carburant.

Mai multe animale au murit, fiind solicitată intervenţia DSVSA.

Un TIR a intrat în coliziune cu un autoturism în Iași

Un accident a avut loc și în municipiul Iași. Un TIR a intrat în coliziune cu un autoturism marca Skoda Octavia. Din primele informații, se pare că șoferul care era la volanul camionului nu a păstrat distanţa între vehicule, momoent în care a intrat în coliziune cu autoturismul.

În urma accidentului, nu s-au înregistrat victime omeneşti, ci doar pagube materiale.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical şi poliţiştii rutieri. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Adauga un comentariu