International

Scene incredibile în SUA! Sora unui terorist ISIS a vrut să ucidă un poliţist – VIDEO

Publicat: 03 iun. 2020

Sora unui bărbat acuzat că plănuia un atac în numele grupării jihadiste Stat Islamic a fost împuşcată mortal după ce a atacat cu un cuţit un poliţist în plină stradă, în Florida. Poliţia a publicat imaginile şocante care surprind momentul atacului, scrie Tampabay.com.

Din clipul postat online se vede cum Heba Momtaz Al-Azhari, în vârstă de 21 de ani, stă pe o bancă în faţa sediului poliţiei Temple Terrace. La un moment-dat îi cere ajutor unui poliţist, iar când acestaa se apropie de ea, scoate din geantă un cuţit de bucătărie şi îl atacă.

Poliţistul se fereşte şi încearcă să scape, dar tânăra continuă să-l urmărească şi să îndrepte lama cuţitului spre el.

Un alt ofiţer de poliţie, vede întreaga scenă, aleargă spre ei şi o împuşcă pe femeie.

„Nu a avut altă soluţie decât să tragă”, a declarat şeful poliţiei din Temple Terrace, Kenneth Albano, în cadrul unei conferinţe de presă. „Este un moment traumatizant pentru un ofiţer să-şi scoată arma şi cu atât mai mult să ia o viaţă”, a continuat acesta.

Al-Azhari a fost dusă la un spital local, dar a murit scurt timp după aceea.

Femeia a fost identificată drept sora lui Muhammed Momtaz Al-Azhari, un bărbat care în urmă cu cinci zile a fost arestat în timp ce cumpăra arme pe care plănuia să le folosească într-un atac în masă comis în numele ISIS.

Comentarii
Adauga un comentariu