International

Scene şocante după ce o asistentă medicală a fost filmată în timp ce maltrată un copil – VIDEO

Publicat: 13 nov. 2020
o asistentă medicală din rusia își maltratează pacientul, un copil bolnav

Scene reprobabile s-au produs în Rusia, într-un spital din regiunea Novosibirsk. O asistentă medicală a fost filmată în timp ce maltrata un copil. Incidentul s-a produs la Spitalul de tuberculoza din Novosibirsk.

Asistenta medicală este filmată în timp ce şi-a băgat degele în părul unei fetiţe şi a aruncat-o pe pat. În urma publicării filmului, Ministerul Sănătăţii a demis-o pe femeie şi a demarat o anchetă.

Filmuleţul a fost publicat de o pacientă a spitalului

Filmuleţul a ajuns în atenţia publica după ce a fost publicat de o femeie care se afla internată în spital. Irina Glazunova, femeia care a publicat clipul, a afirmat faptul că a fost ameninţată de o altă asistenta referitor la filmare. Totuşi, pentru a analiza toată situaţia, spitalul a pornit o anchetă.

„Când am fost internată în spital cu doi copii, această asistentă ne-a primit. La prima vedere, nu aș spune că este capabilă de asta. Când completam formularele, fetele mele erau furioase, râdeau, iar ea era în contact complet normal cu ele, vorbea.

Într-o zi am auzit un zgomot din camera alăturată, unde este această fetiță. Am decis să văd ce se întâmplă și m-am uitat pe fereastră: această asistentă a luat copilul de păr și l-a lovit peste față. Fetița este singură, are trei sau patru ani, iar părinții sunt și ei internați în spital (secția pentru maturi).”

Adauga un comentariu