International

Scene șocante într-o biserică! Un preot a mușcat o femeie în timpul unei liturghii

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Scene șocante într-o biserică Un preot a mușcat o femeie în timpul unei liturghii
Un preot din Florida a mușcat antebrațul unei femei despre care spune că profanase Euharistia la coada de împărtășanie de la biserică, iar acum este acuzat de agresiune

Un preot a făcut un gest șocant în timpul unei liturghii. Este acuzat că a mușcat de braț o femeie. De la ce a pornit, de fapt, totul.

Potrivit declarațiilor făcute de autorități, un preot din Florida a mușcat mâna unei femei chiar în timp ce făcea împărtășania credincioșilor din biserica sa. Incidentul dintre preot și enoriașă a avut loc cu câteva zile în urmă, în jurul orei 10.00, în timpul slujbei de la biserica St. Thomas Aquinas din St. Cloud, Florida, când o femeie „a trecut prin rândul de Sfânta Împărtășanie al părintelui Fidel Rodriguez și părea să nu cunoască procedura corectă”, potrivit unei declarații publicate de Dieceza de Orlando.

Preot, acuzat că a mușcat de braț o femeie

Un preot din Florida a mușcat antebrațul unei femei despre care spune că profanase Euharistia la coada de împărtășanie de la biserică, iar acum este acuzat de agresiune.

Părintele Fidel Rodriguez, în vârstă de 66 de ani, a recunoscut în fața poliției că a mușcat-o pe femeie, dar a spus că a făcut acest lucru doar după ce aceasta a nu și-a respectat rândul la Sfânta Împărtășanie.

„Părintele Rodriguez i-a oferit femeii Sfânta Împărtăşanie pe limbă. În acel moment, femeia și-a așezat băgat cu forța mâna în vas și a apucat câteva oștii sacre de Împărtășanie, zdrobindu-le. (…) Având o singură mână liberă, părintele Rodriguez s-a străduit să o rețină pe femeie, deoarece refuza să renunțe la azime. Când femeia l-a împins și a reacționat la un act de agresiune perceput, părintele Rodriguez i-a mușcat mâna pentru a da drumul azimelor pe care le-a prins”, conform declarației Episcopiei despre incident.

Ce a spus femeia despre incident

Femeia a povestit poliției că preotul i-a refuzat împărtășania după ce aceasta a refuzat să răspundă la întrebările sale referitoare la faptul dacă a fost sau nu recent la spovedanie.

„Am vrut doar o prăjitură. Atâta tot”, a declarat femeia poliției, potrivit înregistrărilor video ale camerelor de supraveghere.

Oamenii legii din St. Cloud, Florida, l-au acuzat pe preot de lovire sau alte violențe în urma incidentului, care a avut loc în timpul slujbei de prânz de la biserica St. Thomas Aquinas, scrie catholicnewsagency.com.

Comentarii
Adauga un comentariu