Cancan ultimă oră

Schimb de replici neașteptat între Cabral și Cătălin Măruță, în direct! Ce au avut de împărțit cei doi?

Publicat: 23 mai 2022
Cătălin Măruță și Cabral
Schimb de replici neașteptat între Cabral și Cătălin Măruță, în direct

Cabral Ibacka și Cătălin Măruță sunt doi dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Recent, soțul Andreei Ibacka a avut o intervenție scurtă în emisiunea prezentată de colegul său de breaslă, iar toată lumea a rămas surprinsă de modul în care a decurs dialogul dintre cele două vedete de televiziune. Cabral Ibacka și Cătălin Măruță, schimb de replici în direct!

În urmă cu puțin timp, Cabral a fost prezent în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță. Acesta nu a venit în platou, ci a intrat în direct prin Skype, căci se afla la filmările pentru show-ul său.

Ce au avut cei doi prezentatori de împărțit?

Discuția dintre cei doi a început imediat după ce soțul Andreei Ibacka i-a mărturisit colegului său de breaslă că este foarte obosit, căci spre deosebire de el chiar muncește.

Mai mult, Cabral a insinuat că Măruță nu depune prea mult efort în cadrul emisiunii, ci mai degrabă este ajutat de ceilalți colegi. Ei bine, acesta s-a justificat spunând că este 5 zile pe săptămână în platou, într-o emisiune ce este transmisă în direct, iar asta nu este deloc ușor, în timp ce Cabral filmează o lună pentru emisiunea sa, iar după aceea poate să facă tot ce-și dorește, căci are timp din belșug.

Cătălin Măruță a avut o replică ce a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Imediat acesta s-a apărat și i-a spus că a îndurat foarte mult ca să ajungă să aibă un astfel de program, moment în care Cătălin Măruță a avut o replică ce a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

„La ce salariu ai, aș munci și eu ca tine”, a spus Cătălin Măruță.

Bineînțeles că toată discuția a fost într-o notă de amuzament, iar dialogul celor doi a făcut deliciul telespectatorilor, dar și al tuturor celor care se aflau în platou. Discuția lor a stârnit multe hohote de râs și a binedispus pe toată lumea.
Adauga un comentariu