Magazin

Schimbă design-ul din casă simplu, rapid și ieftin cu autocolante mobilă de la AA Design Interior

Publicat: 11 oct. 2021

Cei ce și-au cumpărat apartamente acum zeci de ani au mobilat casa și cu ce era disponibil în acea vreme. Acum, acestea nu se mai pretează la design-urile actuale și evident că locuitorilor nu le mai place nimic, în special că avem acces la milioane de imagini pe internet. Totuși nu oricine își permite să își schimbe mobila din casă și până la urmă de ce ar face-o, pentru că nu arunci ce nu e stricat irevocabil.

Așadar, o metodă prin care poți schimba complet aspectul locuinței tale, fără mult efort și fără cheltuieli mari, este să folosești autocolant mobila. La AA Design Interior regăsești o varietate de modele, dar și alte decorațiuni interioare sau tapete.

Autocolant mobilă modern

Ușile sau mobila alese cu mulți ani în urmă îți stau ca un ghimpe în ochi. Îți dorești și tu să ai o locuință amenajată frumos, cu o estetică modernă așa cum ai văzut prin alte părți. Ai fi surprins câte transformări poți face cu un autocolant mobilă ales corect. Cu ajutorul acestuia poți recondiționa mobila, electrocasnicele, ușile și practic orice suprafață netedă care nu-ți mai place cum arată.

Regăsești aici variante precum pin și stejar alb, stejar cenușiu, ulm norvegian, nuc, mesteacăn și multe altele. Alege de aici și kit-ul de montaj pentru autocolant și folie ce conține un cutter și o racletă capitonată.

Ce poți recondiționa în locuința ta

Dacă mobila din bucătărie nu mai este deloc pe gustul tău, autocolantul este salvarea ta. Dacă are găuri sau zgârieturi adânci, chituiește mobila în acele locuri cu un chit special pentru lemn. După uscare șmirgheluiește suprafața. Mobila se va spăla cu un burete și degresant pentru a o curăța de murdărie și pentru a pregăti suprafața pentru lipirea autocolantului. Se va usca bine și se vor scoate toate elementele metalice. Apoi aplici autocolantul și elimini bulele.

Un autocolant argintiu poate fi folosit pe electrocasnicele din inox ce nu mai au un aspect plăcut. Mai poți folosi un autocolant cu aspect de tablă de scris pe ușa frigiderului pentru a lăsa mesaje drăguțe persoanelor dragi sau poate chiar să notezi to-do lists. Un autocolant cu aspect de piele neagră sau de beton poate fi ideal pentru un birou. Cel cu design de marmură poate fi ideal de aplicat pe blatul din bucătărie sau poate pe o măsuță de cafea învechită. Dacă membrii familiei sunt amatori de șah, atunci poți lipi pe masa unde petreceți timpul un chenar perfect cu astfel de pătrățele albe și negre. După ce terminați de mâncat se cere neapărat și un joc ca să vedeți cine gândește mai bine cu burta plină.

Idei sunt nelimitate, tu doar trebuie să ai o viziune clar stabilită și să cauți autocolantele perfecte cu care să-ți transformi casa. Descoperă pe site-ul aa-design-interior.ro toate variantele disponibile. Alege de aici și alte decorațiuni care să completeze noul aspect al casei.

Contact:

0741 112312

[email protected]

 

 

 

Adauga un comentariu