Actualitate

Sclavii, tot sclavi vor fi! Slugile române nu sunt în stare să facă un comunicat de presă

Publicat: 26 mart. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Sclavii tot sclavi vor fi Slugile române nu sunt în stare să facă un comunicat de presă
Sclavii, tot sclavi vor fi! Slugile române nu sunt în stare să facă un comunicat de presă

Faptul că în funcțiile publice ajunge oricine are pile și combinații de partid, nu mai miră pe nimeni. De 30 de ani, România suferă la capitolul politică externă pentru că fiecare președinte care s-a perindat la Palatul Cotroceni a numit orice scursură pe funcția de ministru al Afacerilor Externe.

Românii nici nu pot copia măcar un comunicat de presă

Luminița Odobescu, ministrul de Externe al României a publicat pe X, fostă Twitter o reacție la atentatul terorist de la Moscova. Problema este că în prostia ei, ministrul a făcut o gafă diplomată colosală. Vorbim despre faptul că, în asemenea context, cel al unui atac terotist cu morți, mai întâi deplângi moartea oamenilor, ești alături de civili, și ulterior condamni cu fermitate atacul ISIS.

Luminița Odobescu este marioneta lui Klaus Iohannis și a făcut o gafă demnă de o țară de lumea a treia – în fond, cu guvernarea PNL-PSD nu mai avem mult nici până acolo.

”România condamnă ferm orice formă de terorism și toate atacurile împotriva civililor. Condoleanțe familile victimelor atacului terorist de la Crocus City Hall din #Moscow. ” se arată în comunicatul emis pe platforma de socializare X de către Ministerul Afacerilor Externe din România.

La polul opus, vedem cum SUA au emis un comunicat corect în care în care mai întâi deplâng pierdererile de vieți omenești din Moscova și ulterior acestuia explică faptul că condamnă orice formă de terorism:

Statele Unite condamnă cu fermitate atacul terorist atroce de la Moscova. Transmitem cele mai profunde condoleanțe celor care i-au pierdut pe cei dragi și celor care au fost răniți sau afectați de aceste atacuri inconștiente împotriva civililor nevinovați. ISIS este un inamic, terorist comun care trebuie învins peste tot. ” se arată în comunicatul emis de USA.

Așadar, pentru a sublinia încă odată gafa uriașă făcută de români. NU contează în ce țară este atacul terotist, nu are importanță acest detaliu pentru că oricât de criminală ar fi țara, în acel atac au murit oameni nevinovați, mame cu copii, tați etc. Din aceste considerente, mai întâi ești empatic cu ce s-a întâmplat în țara respectivă și în partea a doua a comunicatului condamni agresiunea.

Proști suntem și proști vom fi!

Faptul că de atâţia ani în funcțiile publice apar asemenea specimene este rezultatul distrugerii sistemului educațional din România, rezultatul votului romanilor și rezultatul influenței stăpânilor din Occident. Un stat prost este mai uşor controlabil decât un stat vertical, demn – a se vedea exemplul Poloniei, Ungariei -.

Folosim cuvinte ”grele” pentru că romanii trebuie să înţeleagă că așa ceva nu se mai poate, nu mai putem suporta asemenea bătaie de joc. Să fim conduși de Klaus Iohannis care din leafa de profesor și-a făcut șase case și când a ajuns președinte, 80% din mandat a călătorit numai în țări exotice, pe banii romanilor, iar acum vânează funcţii bine renumerate la nivel internaţional, să fim conduși de un covrigar care nu și-a dat nici măcar Bacalaureatul și care este sclavul serviciilor și care i-a cărat pușca de vânătoare teroristului Omar Haisan, să fim conduși de un general dovedit!! plagiator care nu a luptat în realitate în niciun război și care s-a trezit în funcția respectivă pentru că a fost un Yes man!

Asemenea oameni nu ar trebui să aibă acces de mare vizibilitate cum e Ministerul de Externe sau alte ministere. În fond nu trebuie să aibă acces la nicio funcție publică, iar muncile pe care le-ar face să fie unele fără impact public. Asta dă valoarea poporului român, un popor de sclaveți care sunt ca gelatina și așa o să rămână. Păcat că mai sunt câţiva care mai luptă să ridice prestența și onoarea poporului român. Cei care sunt culcați pe pământ, sclavii, nu pot să fie oameni onorabili și cu onoare. Începem tot mai des să-l pomenim pe Petre Țuțea care spunea ”Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”.

Un popor care nu se respectă este un popor de nimic. Suntem dezamăgiţi de clasa politică  PNL PSD-USR, iar cu jigodiile de la USR chiar te apucă o stare de vomă pentru că românii o să accepte ca la 4 ani, copiii, să se să se ducă la camera de masturbare, să fie eliminată sintagma mamă, sau tată și să se înlocuiască cu părinte 1, părinte 2, căsătoriile dintre persoane de același sex, legalizarea drogurilor, pedofilia ar putea deveni va fi legală. Votaţii că asta sunteţi şi asta meritaţi!

Comentarii
  • Pe cine a pus idiotul iohanis la externe? ,pe o idiooata Odobescu. Pe cine a pus prim- ministru idiotul iohanis ? Pe analfabetul covrigar idiot Colacu. Si exemplele pot continua.Nemtalaul asta 10 ani numai si – a batut joc de romani si Romania si a distrus tot ce a putut. Pune idiotul iohanis toti idiotii sa reprezinte Romania ? Am parerea ca johanis este un terorist platit dinafara sa distruga Romania . Nu este de vina prostalaul ,noi suntem de vina ca l- am votat ca prostii si nu l- am dat jos timp de zece ani . De vina suntem noi! Are dreptate Simion si Sosoaca, eu le multumesc. Votati Aur si Sos ,trebuie sa nimicim la vot Psd ,Pnl, Usr

  • Valentin Stan s-ar îngălbeni de invidie dacă ar vedea această analiză. Îl lasă pe Tucă și se mută la voi Nici mâna nu v-ar tremura mâna când faceți copy and paste.

Adauga un comentariu