Eveniment-Social

Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare” Dancu a sărbătorit românește

Publicat: 01 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Școala Gimnazială Ștefan cel Mare Dancu a sărbătorit românește

Cu ocazia Zilei Naționale a României la Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare” Dancu s-au desfășurat activități culturale diverse. La nivelul claselor s-au realizat expoziții de desene cu simbolurile naționale și postere despre Marea Unire.

Elevii coordonați de profesorii diriginți au discutat despre semnificația zilei de 1 decembrie 1918. Reuniți în sala de sport a școlii, 180 de elevi împreună cu cadrele didactice coordonatoare au cântat imnul României și au evocat principalele momente ale Marii Uniri.

Elevii claselor a III-a A și a IV- a A coordonați de doamnele profesoare Toader Mihaela și Danu Diana au interpretat cântece patriotice și au recitat poezii.

Elevii din învățământul primar, participanți la cursurile de dans, au prezentat dansuri populare. Ei au fost coordonați de antrenorii de dans, Ichim Andrei și Adonicioaie Ana-Maria. Elevii au fost răsplătiți cu aplauze de către părinții care au venit să -i susțină. La finalul activității, elevii au rostit într-un singur glas “Trăiască România!”

Adauga un comentariu