Economic Local

Scrumiere noi, montate în stațiile de transport public din Iași

Publicat: 11 ian. 2020

Autoritățile locale continuă montarea de scrumiere metalice în stațiile de transport public din municipiu. Primăria Iași împreună cu Salubris montează aceste scrumiere moderne în stațiile de transport în comun din zona centrală a orașului, după care acțiunea se va extinde.

„Vom monta 200 de astfel de scrumiere. Speranța noastră este să vedem cât mai puține chiștoace pe stradă. Avem în vedere și locurile de așteptare pentru taxi și alte locuri de așteptare. Sperăm să fie un proiect frumos și ieșenii să reacționeze pe măsură”, au declarat reprezentanții municipalității ieșene.

Acțiunea de instalare a scrumierelor este realizată de Primăria Iași în parteneriat cu British American Tobacco. Compania a pus la dispoziție recipientele metalice.

În această perioadă se colectează brazii de Crăciun

De precizat și faptul că, pentru ca brazii de Crăciun să-și urmeze cursul firesc spre reciclare, ieșenii care locuiesc la bloc sunt rugați să îi depoziteze doar lângă containerele de la punctele de colectare a deșeurilor, nu în acestea. De asemenea, ieșenii care locuiesc în gospodării individuale (case), să îi depoziteze doar lângă pubela pentru deșeuri reciclabile/uscate în ziua dedicată preluării acestora de la domiciliu. În primul rând, ieșenii sunt rugați să nu arunce acești brazi necontrolat pe domeniul public, și evident, să nu îi incendieze.loading...

Adauga un comentariu