Bursa Barfelor

Se duce la vale cu carieră cu tot. Cântecul de lebădă al unui politician

Publicat: 19 ian. 2022

La final de rubricuță, babele cele hâtre vă mai povestesc una despre un alt pulitician de pe la noi din târg, care a cam agiuns la disperare. Babetele țin să vă zică una despre Mariusică Brobodea, sinatorul userist obosit, care nu mai e băgat în seamă nici măcar de gogâldăii lui. Brobodea a ajuns a cincea roată la căruța usereului, așa că a devenit ciuca bătăilor din partid. Unde mai pui că se zvonește că nu va mai pupa vreun post la alegerile viitoare, că și așa usereul e la vale de tot. Brobodea a auzit și el asta și a ajuns să-și facă iar campanie la nivel local, că poate îi înduplecă pe ai lui să-l pună la bremărie. Cum Brobodea nu mai pupă nimic la centru, se cam pare că e apusul unei cariere obosite.
Comentarii
  • Care cariera? Sigur se duce la deal in cariera din Copou…. nu la vale. Primar asta? Iesenii nu mai pot fi pacaliti cu promisiuni false si minciuni

  • Ce a facut pentru Iasi si ieseni de 5 ani de cand ne mananca banii in Parlament mai mult absent si acolo decat prezent? A promis a promis s-a batut cu pumnul in piept ca face si drege pana s-a vazut cu sacii in caruta si apoi hiberneaza adio ieseni, sa ne faca rau la toti da dar un bine nicidata. Asa ca, cadere libera in gol binemeritata.

Adauga un comentariu