Economic Local

Se fac angajări la Direcția Agricolă Iași

Publicat: 15 oct. 2019

Postul scos la concurs în cadrul Direcției pentru Agricultură Județeană (DAJ) Iași este de consilier clasa I grad profesional debutant, la compartimentul de formare profesională, promovare și elaborare proiecte. Concursul se va derula pe data de 11 noiembrie, începând cu ora 10:00, la sediul instituției. Prima probă, cea scrisă, se va derula pe data de 11 noiembrie, iar ulterior se va stabili și o dată pentru proba interviului.

Ce studii sunt necesare?

Dosarele se depun până pe data de 30 octombrie, la secretariatul comisiei din cadrul instituției. Printre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care vor să ocupe această funcție publică sunt următoarele:

  • să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă,
  • studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă. Totul în conformitate cu nomenclatoarele domeniilor și specializărilor din învățământul universitar absolvit.

Domeniul în care a absolvit este agronomie- specializarea agricultură sau domeniul inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, specializarea inginerie economică în agricultură. De asemenea, candidații trebuie să aibă cunoștințe de operare pe calculator.loading...

Adauga un comentariu