Economic Local

Se folosea de asigurare falsă pentru autoturismul BMW

Publicat: 22 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Se folosea de asigurare falsă pentru autoturismul BMW

Oamenii legii au depistat un bărbat care a prezentat la control o asigurare tip „carte verde” care era falsificată. În data de 20 noiembrie, cetățeanul din Republica Moldova A.V., în vârstă de 36 de ani, a fost oprit în vama Sculeni la volanul unui autoturism marca BMW. Autoturismul era înmatriculat în Lituania, iar bărbatul a trecut prin procedurile de verificare.

„Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că asigurarea tip carte verde nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale uneia autentice”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Cercetat pentru uz de fals

Șoferul în cauză a declarat că a cumpărat mașina în schimbul unei sume de 1.650 de euro și nu știa despre faptul că asigurarea internațională tip „carte verde” nu este autentică.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals”, au mai precizat oficialii ITPF Iași

Adauga un comentariu