Cancan ultimă oră

Se întâmplă la puțin timp după ce au recunoscut relația. Cleopatra Stratan este însărcinată?

Publicat: 07 sept. 2020
Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au recunoscut, recent, că formează un cuplu, iar acum își petrec mai tot timpul împreună. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu cei doi îndrăgostiți, după ce s-a speculat că artista ar fi însărcinată. La început au negat povestea lor de dragoste și susțineau că sunt doar prieteni. Ulterior, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au decis să nu se mai ascundă de ochii lumii și să recunoască faptul că formează un cuplu.

De atunci, cei doi nu ezită să-și arate iubirea în public și sunt nedezlipiți unul de celălalt. Astăzi, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au decis să ia prânzul în oraș. Nu la un local de fițe, așa cum poate s-ar fi așteptat fanii, ci la… un”Împinge-tava”, unde un meniu obișnuit costă 20 de lei. Îmbrăcați casual, cei doi au așteptat la coadă, ca toată lumea. În tot acest timp, artista a butonat telefonul, iar iubitul ei a avut grijă să ia tacâmuri pentru amândoi. Ulterior, cei doi s-au dus să privească ”bunătățile”. Păreau cam nehotărâți în privința meniului, însă, într-un final… după câteva discuții, au decis!

Apoi, s-au așezat la o masă și au savurat prânzul. Au stat la povești, au mâncat, însă… Cleopatra Stratan și-a verificat telefonul întruna. Cu greu a reușit să-și dezlipească ochii de pe mobil pentru a mai lua câte o îmbucătură.

Fotografia care a stârnit controverse

Din momentul în care au recunoscut că formează un cuplu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu ezită să-și arate iubirea în văzul tuturor. Cei doi sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, însă ultima fotografie publicată de artist a trezit suspiciuni în rândul fanilor.

În fotografie, Edward o îmbrățișează pe Cleopatra, iar mâinile lui sunt pe abdomenul tinerei, în timp ce artista, la rândul ei, își ține mână pe burtică. Fanii au reacționat pe loc, mai ales după ce Randi le-a transmis un mesaj uluitor: ”Sarcină ușoară! Să fie sănătos”.

Cleopatra Stratan și-a găsit sufletul pereche

La 17 ani, Cleopatra Stratan este convinsă că și-a găsit sufletul pereche. Artista a mărturisit că nu își vede viața fără Edward Sanda și vrea să îmbătrânească alături de el.

„Ne-am dat seama, cu timpul, că noi chiar suntem făcuți unul pentru altul. Nu m-aș fi gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care eu o să îmi petrec viața până la sfârșit este omul acela pe care eu l-am întâlnit și cu care am împărțit scena, acum șase ani. Asta e incredibil! Eu am rămas șocată când am realizat lucrul ăsta. (…) Noi am avut foarte multe lucruri în comun și foarte multe legături.

Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă.

Prima dată, ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”, a declarat Cleopatra Stratan.

Adauga un comentariu