Sport

Se întoarce Laurențiu Reghecampf la FCSB? MM Stoica a oferit răspunsul final!

Publicat: 21 oct. 2020
MM Stoica spune că, deocamdată, Laurențiu Reghecampf nu revine la FCSB
Laurențiu Reghecampf

Managerul general al bucureștenilor, MM Stoica, a făcut lumină și în chestiunea legată de posibila revenire a lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a echipei. Toni Petrea a spus că nu ar fi deranjat de un astfel de deznodământ.

MM Stoica a lămurit de ce Reghecampf nu ajunge acum la FCSB

MM Stoica a spus că poate spune oficial ce se întâmplă cu Reghe, mai ales că s-a consultat și cu Gigi Becali pe marginea acestui subiect.

„Eu cred că cel mai bine ar fi să-l sunați pe Reghe, pentru că el este un tip care nu ascunde nimic. El vă va spune că nu a existat nicio discuție cu noi. Avem antrenor și nu se pune problema să-l schimbăm!”, a spus MM Stoica.

Sigur că discuțiile pe marginea acestui subiect au fost amplificate de faptul că staff-ul său din ultimii ani se află deja la FCSB, dar MM Stoica a demontat și teoria aceasta.

„Asta cu staff-ul nu stă în picioare. Toni Petrea nu mai era colaboratorul lui Laurențiu, plecase, era liber de contract. Iar Thomas Neubert a ales să vină la noi după ce acolo i s-a propus înjumătătirea salariului”, a mai spus oficialul grupării patronate de către Gigi Becali.

Motivul pentru care Toni Petrea este tare pe poziții la FCSB

Într-un final, MM Stoica a prezentat și argumente care să-i susțină teoria legată de actuala conducere tehnică a echipei.

„Ce le putem reproșa celor de acum? Că a fost COVID și că am trecut prin cea mai neagră perioadă și că am ieșit din Europa? Într-un singur meci ne-am prezentat dezastruos – și acela a fost meciul de la Voluntari, unde am pierdut”, a mai spus MM Stoica.

Comentarii
Adauga un comentariu