Bursa Barfelor

Se joacă hora mare prin spetal. Ferească Dumnezeu ce-i acolo!

Publicat: 08 dec. 2020

În continuarea rubricuței de azi babele vă mai spun câteva lucrușoare de prin lumea medicală. După cum știți, există un așa-zis spetal la Hârlău. Despre cum este menegeriat acesta nu prea are rost să discutăm. Au rost însă discuțiile despre o parte din personalul de acolo. Cică mai mulți doftorași și asestente sunt mari iubitori de licoarea lui Bahus și dughesc la serviciu. Nici amantlâcurile nu stau prea departe și sunt voci care spun că într-unele gărzi se aud sunete dubioase din unele birouri. Totuși, poate că activitatea din spital ar trebui verificată puțin de băieții buni. Știți de ce? Păi toate posturile scoase la concurs se ocupă cu șpagă. Nici nu este mică, dar nici mare. Salariile sunt destul de drăguțe, am putea spune. Deh, om mai povesti noi care e treaba pe acolo în curând…

Comentarii
  • Nu putem crede ca duhnesc a beutura, ca fac sex în gărzi, ca posturile sunt ocupate de amante…. Nu se poate asa ceva… Spetalul Hârlău este un spetal de elita….

  • Și la Pa și k Ni este una rea de muscă uscățică, fără țâțe și blondă doar la vedere pe nume … DA na că am zis-o. Cum le filetează, mulează și stoarce tipa nici nu vă imaginați. Curg balele la doftori în timpul acțiunii. Asistenții și brancardierii o frig pe stilul gioco di mano potolindu-și poftele.

Adauga un comentariu