Local

Se redeschid școlile din Iași și din județ. Elevii vor relua cursurile de mâine

Publicat: 09 ian. 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Se redeschid școlile din Iași și din județ. Elevii vor relua cursurile de mâine
Miercuri, 10 ianuarie, se redeschid școlile din județul Iași

Toate școlile din județul Iași vor fi redeschise miercuri, 10 ianuarie, potrivit hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Decizia vine după ce marți, 9 ianuarie, unitățile de învățământ preuniversitar au fost închise din cauza avertizărilor meteorologice de viscol și temperaturi scăzute, anunțate de Administrația Națională de Meteorologie.

„Conform hotărârii C.J.S.U., cursurile vor fi reluate. Hotărârea era doar pentru 9 ianuarie”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași, Antonina Bliorț.

Luciana Antoci a  declarat că, în privința orelor care au fost pierdute marți, prin suspendarea cursurilor, „fiecare consiliu de administrație va decide un program de recuperare”.

În județul Iași rețeaua unităților de învățământ cuprinde 600 de școli și grădinițe de stat.

Comentarii
  • Nu vă este rușine? Până la ora asta nici un utilaj nu a trecut pe lângă multe școli din municipiu și voi vreți cursuri? Incompetenților!

  • La -20 de grade?? Voi sunteti sanatosi? Abia pot adultii circula pe trotuare, cum sa circule un copil?? In dreptul trecerilor de pietoni este o aventura sa treci de mormanul de zapada! Voi aveti ceata pe ochi??

  • Parinte, in urma cu 20 de ani, in toiul iernii, copiii nostri mergeau cate 4-5km pe jos la -25 grade si nimeni nu se mai plangea.
    Oare tie nu iti este rusie sa scrii asa ceva?

  • Buna ziua,

    Datorita temperaturilor foarte scazute si a ninsorii abundente , in data de 08/01/2024 nu am directionat echipele responsabile pentru curatarea drumurilor, fiind amanata pentru data de 09/01/2024.

    Multumesc

Adauga un comentariu