Bursa Barfelor

Se scufundă cu tot cu spital. Managerul a fost brutal de sincer cu angajații: „Dacă vreți să plecați, acum e momentul”

Publicat: 22 iul. 2021

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu o chestiuță despre situația nasoală în care se află un spetal de la giudeț. Ultima perioadă a fost cam groasă pentru bieții oameni de la spetalul lui Doamna Ileana, care nu prea mai au bani și care, săracii, abia se mai târâie de la o lună la alta. Cum lovelele îs pe terminate, iar fondurile nu par a mai veni la spetal, managerul Găbițu Martinică le-a transmis la oameni că e mai bine să se care, că nu îi mai ține cu forța și că treaba e tare nasoală de acuma înainte.

„Băi oameni buni, dacă vreți să plecați, nu vă oprește nimeni”, cam așa a fost toată tărășenia. Păi la câte combinații a făcut Găbițu pe acolo, e clar că spetalul se duce la vale și nu prea mai are cine să-l salveze. Pare-se că și manajerul caută să o roiască, numai că băjetul vrea să sugă și ultimele lovele de pe acolo înainte să-și ia tălpășița. La câtă panaramă a fost la spetal în ultima perioadă, nu e de mirare că nu se mai poate salva nimicuța.

 

 

Comentarii
 • In Spiridon situatia e si mai grava. Timofte a falimentat spitalul in 7 luni, cat Gabitu in 7 ani, mana in mana cu d-na Nechifor. Dar despre asta stiati si ati tacut, ca v-a placut sa incasati

 • Veniti la Spiridon……e dezastru…echipa Timofte – Dana Nechifor au spitalul complet in gard….e compromis totul ….haos , teroare, lipsa de echipamente, materiale sanitare, aparate stricate……..managera de fapt dar si de drept Dana Nechifor a avut grijă să omoare tot spitalul…Timofte e slab ca administrator,e vesnic in concediu,poate au fost intentii bune din partea lui dar si a prins singur gâtul in laț cu Dana Nechifor, e pe post de breloc al doamnei mult stimată si iubită Dana Nechifor……e incredibil ce a ajuns spitalul Spiridon….o banda ciudată condusă de Dana Nechifor conduce spitalul ….

 • Daca ma intorc pre multi am sa propesc. Stiu ca ma pling mama juristilor, neamul achizitorilor, liga economistilor, si tot neamul inginerilor, ajutoare nepretuite in toata perioada in care am devalizat spitalul. Pentru toti o sa ofer de ziua mea o saorma cu de toate. Ma inscriu la concurs sa o belesc pe Danuta.

 • ati primit multe semnale despre nenorocita de Nechifor, insa pana acum nu ati scris niciun rand! cat era Barliba manager, individa asta era egala cu zero, era permanent citata in comitetul director al spitalului intrucat nu facea nimic concret, pierdea timpul la munca iar in 3 ani a lucrat cati alti colegi ai ei din serviciul de achizitii intr-o saptamana! cum a plecat adevaratul manager Barliba, nesimtita a inceput sa plateasca polite tuturor clor care o tratasera exact asa cum merita si a bagat spitalul in colaps! Noi, medicii si asisentele speram ca intr-un tarziu sa se afle la minister despre mizeriile de aici si cineva sa intervina si sa o readuca pe doamna nimeni in nonimatul din care a iesti brusc, cu tupeu nesimtit, obraznicie si nulitaea absoluta!!

 • …fratilor…la Spiridon treaba i groasa rău de tot cu Dana Nechifor….spitalul arată ca dupa război…..nimic nimic nimic….Dana Nechifor e ocupată cu razbunările personale , nu are nicio treabă cu spitalul…e un loc de plătit polițe si răzbunări….a fost bine cu Barliba, dar cu Timofte dezertor in concediu si cu individa asta de Nechifor manager interimar la interimar e de groază….e o adevărată SIRIA spitalul Spiridon acum….deja lucrurile au scăpat periculos de sub control…..

 • De aceea unii medici au „sărit gardul” și au plecat afara? Spre exemplu, înțeleg ca ar fi părăsit țara dr. Florin Grecu de la chirurgie.

 • DL MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII, DL MINISTRU CÂȚU, DOMNILOR ZIARIȘTI DIN PRESA SI TV, VOI VEDETI CE SCRIU ACESTI OAMENII CE SE ÎNTÂMPLĂ IN CEL MAI MARE SPITAL AL MOLDOVEI, SF SPIRIDON DIN IAȘI.
  NU AU CADRELE MEDICALE CU CE SA ISI FACA TREABA. DACA SUNTETI OAMENII DE PRESĂ SĂ IESITI IN MEDIA CU STIRI DESPRE JAFUL DIN SF SPIRIDON. ATAT AVEM SI NOI BUN IN IASI, UN SPITAL SI VOI VRETI SA IL FALIMENTATI? SAU VRETI SA ÎNCHIDEȚI TOT SI SA PLECE TOȚI DIN ȚARA.

 • ….să ne ferească Dumnezeu, a ajuns o tâmpită Dana Nechifor să conducă un spital, s a cocoțat că o scroafă pe scaunul de manageri, e cumplit ce se întâmplă la noi in Spitalul Spiridon.cadrele medicale își cumpără materiale singure,dezinfectanți,detergenți,vasele pentru mâncarea pacienților,…..e foarte greu,Timofte a nenorocit spitalul cu aceasta Dana Nechifor….de unde și de ce a băgaț-o la înaintare???e o femeie periculoasa,nu știe nimic ,dar nimic…e că la revoluția din 89 acum in Spiridon.in acest ritm cu tâmpită de Dana Nechifor manager , spitalul se închide până la finalul anului.

 • ….Dana Nechifor și Timofte ,vă mulțumim pentru blocarea programelor naționale,blocarea tuturor achizițiilor ,blocarea contractelor de service,nu avem nimic dar cum e la bugetari….totul e bine …Dana Nechifor a avut o misiune pe care a îndeplinit cu brio…îndepărtarea salariaților buni și sărăcirea spitalului…..spitalul mai trăiește prin efortul asistenților șefi și a salariaților din partea administrativă ( salarii,personal,juridic,achiziții) cei drept foarte puțini rămași și care fac posibil că acest spital să se târască efectiv de la o zi la alta .Dana Nechifor într-adevăr ne a aranjat pe toți bine.Dana Nechifor manager- e caz de studiat la școală la cursurile de management medical….cum să ruinezi un spital în câteva luni

 • Bai curajosilor care faceti comentarii despre un sistem care se duce pe apa sambetei de mult timp, de ce nu vorbiti despre echipa de pupincuristi din vremea infractorului Barliba, care si -a angajat o suita de lepre, sa i sustina multimea de faradelegi pe care a dezvoltat-o in spital. Plingem acum dupa o perioada in care legea era facuta de catre un handicapat, care iesea cu icoana Sfintului Spiridon pe holurile policlinicii cind il apuca apoplexia. Iesiti in fata spitalului cu o pancarta si implorati-l sa se intoarca sa o dea afara pe Nehifor, pe care cu onor a angajat-o si rugati-l cind o cauta sa nu mai dea suturi in usa biroului, sa bata diplomatic la usa viitoarei manager de spital, poate il angajeaza asistent manager.

 • Dănuța noi am înțeles că joci tare ultima ta carte dar degeaba ai As ul în mână, tot cel cu joker în cărți va câștiga, tu poți veni tot când vrei la serviciu,poți să faci în continuare ce vrei adică nimic,poți umbla fără rost prin birouri,poți chema și teroriza colegii în continuare, poți umbla că o nălucă prin spital dar nu uita că timpul tău expira la începutul lunii septembrie.ia un suc sau un capucino,apropie mai lasă o perioada băutură că o să ai nevoie să fii puțin lucidă că să îți cauți job pe eJobs și BestJobs pe LinkedIn nu te trimitem că ești prea tâmpită și nu înțelegi nimic de acolo, aco e cu Manageri cu CEO , cu Directori mari de organizații….eventual caută un post de noastre că de bucătăreasă nu te luăm că ne otrăvești..succes Dănuța.

Adauga un comentariu