Cancan

Se știa dinainte că Elena Ionescu va câștiga Survivor! Cum s-a dat de gol cântăreața

Publicat: 01 iun. 2020

„Survivor România” a născut pasiuni diverse, de-a lungul întregului concurs, iar desemnarea câștigătoarei a ridicat și aferentele semne de întrebare. Elena Ionescu a avut destui susținători, însă – așa cum este firesc de altfel, într-o competiție – și „adversari” care au considerat că nu merita să câștige.

Apare, acum, o nouă „teorie a conspirației”, iar conform acesteia chiar Elena Ionescu s-a dat de gol și știa dinainte că avea să fie marea câștigătoare a „Survivor România”. Cu doar câteva ore înainte de câștiga, Elena Ionescu a avut un presentiment, simțind că va că va fi învingătoare. Adversarii ei susțin că poate a fost totul ”aranjat” și că nu există fum fără foc, numai că niciunul dintre ei nu arem evident, o dovadă incontestabilă, totul rezumându-se la presupuneri.

„Toți sunt puternici, oricare dintre noi patru poate câștiga. Văd că Iancu are o susținere uriașă pe conturile de socializare. Cred că el este favorit, dar, dacă nu e el, voi fi eu. Asta simt. Cred că am demonstrat de-a lungul acestei competiții care mi-a schimbat viața că merit, așa că sper. Am trecut prin multe, poate voi reuși…”, a declarat Elena Ionescu, câștigătoarea „Survivor România”, înainte de începerea finalei, potrivit wowbiz.ro.

„Marea finală = SMS-uri în contul KD”

După ce finala ”Survivor România” s-a încheiat, fanii showului s-au împărțit în două tabere. Astfel, în timp ce unii au felicitat-o pe Elena Ionescu pentru că a reușit să obțină trofeul impresionant și marele premiu, alții au criticat-o dur.

Au existat și degete acuzatoare întreptate către Kanal D, unii dintre telespectatori fiind de părere că a fost ceva… necurat la mijloc, punând accent pe SMS-uri.

„A fost făcut totul la mișto! Mă așteptăm să câștige IANCU, nu Elena!!!! Iancu chiar a fost un luptător!!! Huooo numai fake-uri faceți!!!”, „Felicitări, Elena! Ești un exemplu de caracter puternic! O ador și pe mama ta, este deosebită ??❤️”, „A câştigat cel mai slab participant! Ajutorul social a venit. Marea finală = SMS-uri în contul KD. Mulțumiri, votanților! Câtă mizerie!”, „Voi, ăștia, care judecați că nu merita, mergeți voi în locul ei să fiți umiliți cum a fost și ea, și câștigați și voi”, au fost câteva dintre comentariile postate de cei care au urmărit finala „Survivor România”.

Adauga un comentariu