Economic Local

Se va realiza un chestionar în rândul IMM-urilor și Start-up-urilor din zona Nord-Est

Publicat: 29 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Se va realiza un chestionar în rândul IMM-urilor și Start-up-urilor din zona Nord-Est

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est anunță IMM-urile și start-up-urile că se va realiza un chestionar în rândul acestora. Intervievarea se va realiza pentru potențialili beneficiari ai programului Proof of Concept (dovada conceptului – n.r.). Acesta urmărește să sprijine cercetarea, dezvoltarea și inovarea la nivel de firmă, oferind granturi pentru validarea viabilității tehnice sau potențialului practic al invențiilor și pentru susținerea inovării în afaceri. Obiectivul acestui program este stimularea noilor afaceri și noilor activități în afaceri mature.

Compania trebuie să aibă o vechime de un an

„Pentru o mai bună proiectare a Programului Proof of Concept, se dorește realizarea unui chestionar pentru a înțelege nevoile și cerințele start-up-urilor și IMM-urilor ca potențiali beneficiari ai granturilor. Chestionarul vizează antreprenori, manageri și angajați din start-up-uri și IMM-uri românești care inovează în cadrul organizației. Compania trebuie să aibă o vechime de cel puțin 1 an”, au precizat reprezentanții ADR-NE.

Programul Proof of Concept va fi implementat în cadrul angajamentului între Direcția Generală Politică Regională și Urbană a Comisiei Europene, Autoritatea de Management a Programului Operațional Regional, Agențiile de Dezvoltare Regională și Grupul Băncii Mondiale pentru a sprijini inovarea în toate regiunile României.

Adauga un comentariu